Herrer
Børn

Sko, tøj og accessories fra Zizzi

  • Størrelse
  • Mærke
  • Pris
  • Farve
  • Længde
  • Mønster
  • Kollektion
  • Materiale
  • Livhøjde
  • Nyheder
452 varer
|Sorter efter:
Side 1 af 6

Zizzi

-->

Zizzi har været med til at sætte curvy fashion på dagsordenen i flere årtier med deres velsiddende kollektioner af plus size-mode.

Zizzi møder dig der, hvor du er

Modemagasinerne og de sociale medier har stadig en stor stemme i omverdenen, men der dikteres ikke længere uopnåelige stilbilleder af tynde modeller. I dag gælder det nemlig om at nyde livet som man er. Og det skal alle have lov til. Derfor byder danske Zizzi på masser af lækkert modetøj i større størrelser. Skalaen dækker fra størrelse 42 og op til 56. Så der er noget for enhver med ekstra former. Nu er det nemlig tid til at folde sig ud på personlig vis uden at skulle gemme sig under flere lag tøj; nu kan du gå klædt ligesom alle andre – uanset kropsstørrelse!

Plusmode i passende størrelser

Kan du heller ikke være i de små ministørrelser, og er du træt af køerne ved prøverummene? Så slå to fluer med ét smæk. Nu og her kan der nemlig bestilles højaktuelt modetøj i præcis de størrelser, du efterspørger. Dermed er der også lagt op til nutidige looks, hvad enten det er festkjoler, jeans, bluser, overtøj, T-shirts eller meget andet. Det er alt fra baggy items til tætsiddende tøj. Så du kan lege med dit udtryk på flere måder. Nu er det slut med at sidde hjemme i sofaen, for Zizzi klæder dig på til sociale sammenkomster af enhver art samt til hverdag, sport og arbejde.

Inspiration

Zizzi

Zizzi-kollektioner er altid baseret på designværdier og trends. Tøjet følger år efter år en specifik designretning, som gør, at brandet kan genkendes, lige meget om der er tale om sommer- eller vinterkollektioner. Det er et inspirerende modefirma, som altid følger tendenser og trends med nysgerrige øjne.

Plus-size Zizzi fashion, som fremhæver kvindernes bedste former

Med Zizzi kan du altid bære et sofistikeret look med tøj, som fremhæver styrke og sensualitet hos curvy kvinder. Tøjmærket er ekspert i at fremhæve den feminine krop, og derfor er brandet elsket af mange kvinder, som bruger størrelserne mellem 42 og 56. Det cool tøj giver kvinderne mulighed for at sammensætte et komplet og personligt look. Plus size-modemærket byder blandt andet på lækre læderjakker, som er det perfekte finish til ethvert look. Du kan bære læderjakken, som aldrig går af mode, over en fin lyserød kjole eller over en enkel hvid eller sort T-shirt.

Brandet har været med til at sætte trends inden for curvy fashion siden årtusindeskiftet, da de benytter ekspertise i form af brug af de rette materialer og den perfekte pasform. Det er netop vigtigt at kende pasformen. Mange kan blive fristede til at købe oversized tøj til at dække forskellige områder på kroppen, men hvis tøjet er for stort, så kan det få dig til at se større ud. Vælg et outfit som passer til dine former og din størrelse, og find de toppe, jeans og kjoler, som fremhæver de bedste steder på din krop. Hoftebælter kan være med til at fremhæve dine hofter og kurver og få dig til at se tyndere ud. Derfor kan du også finde sommerkjoler i udvalget, som har en snor rundt om livet, der kan tilpasses efter din krop.

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.