Filter1

Wolford
Sko, tøj og accessories

395 varer

I en verden, hvor hurtig mode og lav kvalitet er en realitet, bestræber Wolford sig på at bevare den bedste kvalitet i deres produkter. De sætter en ære i, at der er lagt kærlighed i hvert enkelt produkt og dette er tilført værdi. De vigtigste faktorer for brandet er tekstur og bekvemmelighed, som ingen billige materialer kan erstatte.

Wolford elsker elegante detaljer

Du kan altså med ro i sindet tilføje nogle af de lækre items fra Wolford til din garderobe. Når du kigger brandets udvalg igennem ser du et univers af elegante, fintfølende detaljer lavet af egyptisk bomuld, mongolsk kashmir og franske materialer. Brandet benytter sig kun af de bedste af de bedste materialer fra rundt omkring i verden. Dette kommer til udtryk i strømpebukser i blonder og net, som passer perfekt til selskabskjolen. I stedet for at købe billige nylonstrømper, som går i stykker gang på gang er det yderst fordelagtigt at investere i et par strømpebukser, som du ved holder. Du finder også lækre bodystockings, som er behagelige at have på og strammer ind de helt rigtige steder, så du kan fremhæve det bedste af dig selv.

En sikker vinder som gave

Skal en af kvinderne i dit liv forkæles? Wolford er en sikker gavevinder til din mor, din kæreste eller bedste veninde. Bare rolig, vi bebrejder dig ikke, hvis du blot er på udkig efter en lækker gave til dig selv. Brandets lækre looks og designs er nemlig helt uimodståelige og udvalget er bredt. Det er et kendt faktum at velvære kommer indefra og det kan du uden tvivl komme til at føle, når du investerer i et par nylonstrømper, trusser eller en bodystocking herfra. Ikke nok med at produkterne er elegante, så vil du også komme til at føle dig klassisk og elegant. Mange gange er udstråling en egenskab som kommer helt indefra. Tag et kig på brandets sortiment og få en god følelse her på Zalando.dk.

Inspiration