Filter1

Wheat
Sko, tøj og accessories

25 varer

Lysn børnegarderoben op med danske Wheat, der overrasker med rene linjer og en lys farvepalet, der ikke er til at stå for. Det er de klassiske linjer, der løber gennem hele udvalget, og sammen med lyse farvekombinationer og originale mønstre oser det af nordisk enkelthed og elegance. Udforsk det store sortiment, hvor du finder alt det bedste til børnene i dit liv.

Wheat – nordisk elegance i børnehøjde

Wheat er et kvalitetsbrand, der udnytter de danske designtraditioner til fulde. Her er der lagt vægt på komfort for børnene, men uden at der bliver givet slip på de stilede designs. Stilen er klar, og de sarte nuancer bliver brugt på tværs af de nydelige designs i dette udvalg. Søde T-shirts med dyreprints, der kan få det til at krible i fingrene på de mindste. De lette T-shirts er perfekte sammen med et par elastiske leggings, der både er behagelige og nemme at hoppe i. Afslut outfittet med en cardigan til de lidt køligere dage. Se, hvad dette brand kan tilbyde til netop dit barns garderobe.

Lyse toner og søde prints

Netop den perfekte kombination af komfort og kvalitet er vigtig for Wheat. Det er her de lægger deres kræfter, og det udmønter sig i kollektioner, der er populære på tværs af landegrænser. Mærket ved, hvor vigtigt det er for de små størrelser at have det godt gennem hele dagen – og det bliver der taget højde for. Alle designs er tilpasset til de små størrelser, og du finder justerbare elastikker, naturlige materialer og stor vidde, der er med til at sikre hvert barns bevægelsesfrihed. Dyk ned i det smukke skandinaviske udvalg til dit barn, der fortjener lidt ekstra i hverdagen.

Gå ikke glip af