Få en salonoplevelse i dit eget hjem med Wella

Wella er et af verdens ældste mærker indenfor hårstyling. I mere end 135 år har de tyske skabere udviklet stylingprodukter og hårfarver til professionelle og private og gjort det nemt for os at skabe smukke resultater – også selvom vi ikke har så meget tid.

Professionelle stylingprodukter med masser af pleje

Wella startede helt tilbage i 1880 med at lave stylingredskaber og -produkter til at fremtrylle permanent bølget hår på salonkunder i Tyskland. Deraf mærkets navn, der betyder "bølger" på tysk. Det gjorde de indtil 1960'erne, hvor salonoplevelsen rykkede hjem til kunderne, som ønskede at sætte elegant og professionelt hår foran spejlet i privaten.

I dag sælges mærket i 102 lande og er er ét af de mest populære indenfor stylingprodukter og hårfarver. Den konstante og innovative udvikling af nye produkter gør det muligt for enhver hårtype at finde en løsning på hårknuderne. Ikke nok med at produkterne sørger for, at dit hår sidder, som det skal – de giver også masser af pleje og fugt, så du opnår det flottest mulige resultat.

Din guide til den skønneste hårdag

Uanset om dit hår er tykt eller tyndt, glat eller krøllet, tørt eller fedtet eller noget helt fjerde, så er Wella klar til at give dig den skønneste hårdag. Her er vores bedste tips:

  • Start med at rede dit hår med en god børste. Det slider mindre på håret at rede det, når det er tørt.
  • Vask dit hår med en shampoo og balsam, der passer til din hårtype. Har du tyndt hår, bør du vælge en shampoo, der giver masser af volume, men som ikke nødvendigvis giver fugt. Olierne i sådan en shampoo kan nemlig gøre dit hår tungt og fedtet.
  • Hvis du føler, at dit hår har behov for det, så brug en hårkur eller hårmaske for at tilføje ekstra pleje.
  • Så er det tid til at rede dit hår forsigtigt igennem igen og føntørre det. Føntørring kan give mere volume, men varmen er også hård ved dit hår. Derfor bør du bruge et produkt med varmebeskyttende egenskaber. Brug kun en lille smule, da du ellers vil få fedtet hår.
  • Hvis du vil have glat hår, så slå to fluer med ét smæk og glat det, mens du føntørrer. Brug føntørreren og en hårbørste. 
  • Den egentlige styling er naturligvis op til dig, men overvej en pomade eller texturing paste, især hvis du har kort hår. Dette giver liv i dit hår. Hvis du har langt hår, kan du bruge en volume spray eller et produkt, der giver glans.

Wella hylder din personlige stil og lader dig sætte dit eget præg på tidens trends. Produkterne er af professionel kvalitet, og mærkets vision er, at det skal være nemt for alle at skabe smukke resultater med produkterne, også selvom vi ikke har så meget tid til rådighed. Hos Wella er du og din styling i fokus.