Weekend – lækre powersko til kvinden, der vil have det hele

Rå og feminin. Praktisk og pyntende på foden. Elegant, men stadig alsidig og super anvendelig – og simpelthen ikke til at komme udenom. Er du til høje støvler, elegante hæle eller behagelige sandaler, er Weekend helt sikkert et skomærke, du bør tjekke ud. 

Alsidige sko til alle tænkelige situationer

Om du befinder dig midt i vinteren eller er klar til at springe ud i sommeren, til mandag morgen eller en spændt lørdag aften, til en afslappet tur på stranden eller forbereder dig til det altafgørende møde kan en sko fra dette populære brand lidt af hvert – til kvinden, der kan og vil det samme.

Du finder utallige styles i Weekends forskellige kollektioner, der kan føre dig sikkert gennem alle fire årstider. Du kan finde lune, forede lædersko i afdæmpede sorte og brune farver, der med en underliggende styrke stadig vil sikre dig beundrende kommentarer. Du kan også gå i modsat retning om sommeren og træde op på den høje klinge (og sål) med et par statement-sandaler i glade farver og mønstre, der skriger på opmærksomhed på den helt rigtige måde. Eller kom helt ned på jorden med et par lækre og behagelige sandaler, der både passer til stranden og til storbyjunglen.

Gennemførte kvalitetssko, der aldrig går på kompromis

Dette mærke er produceret i Spanien af lækre, udvalgte materialer som læder (eller førsteklasses imiteret læder) og ruskind. Man har formået at være tro mod sit eget brand, men stadig fremstille en perlerække af ganske forskellige slags sko, der passer til mange forskellige formål – selvom det til gengæld betyder, at vi har endnu sværere ved at vælge!

Alle kvinder har ret til fede og lækre sko, der pynter på foden, som sidder godt, og som man har lyst til både at passe på og bruge alt for meget! Og et par sko fra Weekend synes tilfældigvis at passe til alle ovenstående kriterier, hvad enten du så er til høje, chunky hæle, der giver dig det store overblik, eller foretrækker at se tingene lidt mere i øjenhøjde.

En helt særlig luksus i en kvindes liv er at have lækre sko på – hvad enten det er et par powerpumps, solglade sandaler eller supersexede overknees, der fremhæver ens lækre ben. Måske er den helt store udfordring med Weekend blot at finde ud af, hvilke par du ikke kan leve uden?