Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
3.817 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Giv dit klædeskab lidt ekstra ynde med Vila. Det danske brand overrasker med dristige snit og klassiske, elegante detaljer, der vil skabe blikfang i enhver garderobe. Deres skandinaviske look med skarpe kanter bliver perfekt afsluttet med godt håndværk og moderne trends. Deres items er det perfekte udgangspunkt, hvis du er på jagt efter en feminin og trendy stil.

Vila – til en klassisk skandinavisk stil

Dyk ned i udvalget, der giver dig items til alle årstider og alle begivenheder. Lige fra den varme vinterfrakke til den store maxikjole – her kan du fylde klædeskabet med stil og mode. Vila repræsenterer den skandinaviske og nordiske minimalisme helt perfekt med deres rene helfarver, der især kendetegner deres items. Den store silhuet er et bærende element, som altid er et hit i garderoben. Den lange sorte frakke er en klassiker, som du kan bære sæson efter sæson. Bær den med et par læder støvletter for et feminint look eller giv dit outfit kant med et par rå bikerboots og et par læderhandsker.

Feminine og trendy detaljer

Smukke draperinger og dybe udskæringer, der understreger den feminine silhuet er ikke til at tage fejl af. Dette danske brand formår at understrege en feminin stil, der stadig er trendy og moderne. Den lyse skjortebluse i løs facon giver et sødt touch til dit look. Før stilen videre med en stram blyantnederdel eller tilsæt et par skinny jeans for at give dit look kontrast og kant. Med Vilas udvalg er der næsten ingen grænser. Deres udvalg er gennemtænkt, veludført og umådeligt svært at modstå. Du kan sammensætte alle deres items på kryds og tværs. Vælg den sorte kjole, og style den til hverdag med en blazer eller til byturen med et par stiletter – det er helt op til dig.

Gå ikke glip af

Vila - Dansk design når det er bedst

Er der noget, der giver lyst til en omgang online-shopping, så er det, når de nyeste kollektioner fra Vila bliver præsenteret. Hos Bestseller er man nemlig altid garant for et overflødighedshorn af mærker, hvoraf dette specifikke mærke blev lanceret i 1994. Det henvender sig især til de lidt mere modne kvinder, som kender deres egen personlige stil ud og ind. Du finder nemlig en lang række klassiske basis-items, som hører til i enhver garderobe. I Danmark er vi ovenikøbet så heldige, at et år består af fire sæsoner, og Vila klæder dig smukt og personligt på til alle årstiderne. Med klassiske produkter forstås jeans, bluser, kjoler og overtøj samt meget mere. Det er tøj, som vi bruger hver dag, og som er pænt og præsentabelt til alle mulige anledninger. Vila er mestre indenfor skandinavisk mode med et twist. Dog ikke i helt kliniske og stilrene looks, for mærket tilsætter altid nogle personlige detaljer, som giver tøjet et urbant og kreativt touch med masser af overraskelser.

Vila – føl dig attraktiv døgnet rundt!

En af de mange fordele ved Vila er, at det rammer rigtig bredt i segmenterne. Mærkets værdier og filosofi taler nemlig til unge kvinder, der elsker at klæde sig moderigtig på fra morgenstunden. Derfor er Vila-pigen også en sprudlende og kreativ person, som selvsikkert udtrykker sig gennem en personlig tøjstil. Hun elsker at være social og aktiv, hvilket kræver en masse forskellige sæt tøj til de mange aktiviteter i hverdagen og weekenderne. Derfor bugner sortimentet fra Vila også med masser af moderigtig tøj til alle typer af anledninger, så du stråler som en ægte Vila-pige, uanset om du skal til fest, i skole, på job eller blot slapper af med manden derhjemme. Der tilbydes nemlig alt fra bløde stofbukser til hjemmebrug og ægte partykjoler til formelle blazere, rå jeans samt meget andet. Så gør et kup her på Zalando allerede i dag.