Sko, tøj og accessories fra Versace

Filter (1)

732 varer

Versace

Versus V har valgt at kombinere den seneste halvfemsermode med en hyldest til den afdøde Gianni Versace, som blev myrdet på brutal vis kort før årtusindeskiftet. Giannis muse har moderniseret den afdøde designers vovede barokprint-stil til mænd og kvinder. Hans catwalk-looks til mænd og kvinder fra begyndelsen af halvfemserne er kommet tilbage i rampelyset i det 21. århundrede.

Versace; popart-mode-kombination af vilde mønstre og spændende farver

Det italienske mode-powerhouse, som blev grundlagt i 1978. Målet har siden begyndelsen været at integrere mode i popkulturen med sit vovede design, skrigende neonfarver, interessante valg af mønsterkombinationer og italiensk modeinspiration. På det seneste har det cool og klassiske design fulgt sporty tendenser, og modegiganten har også en sjov emojikollektion med T-shirts med kyssemunde og blinkende øjne. Italienerne byder desuden på modetøj til power-mødre, som ønsker at gå i designertøj til hverdag. Det italienske mærke byder endvidere på sexet glamour i form af mange korsetdetaljer omkring brystpartiet. Farvepaletten spænder fra alt i pangfarver til mørk- og lyslilla farver samt guldfarverne på fx de shiny guldkjoler

Moderne elegance til ansigt og krop

Brandet finder inspiration i den milanesiske mand, som altid har et stilsikkert jakkesæt på og de bedste accessories ved hånden. Den italienske mand leger også med sit formelle look ved fx at tilføje sneakers og dermed gøre det til et mere casual look. Designertaskerne til kvinderne er designet med alt fra det fineste kalveskind til lækre, nappe lædertasker. Hele udvalget med håndtasker, clutches, skuldertasker og sporty rygsække er smidig luksus til fashionistas. I hjertet af brandet kan du finde fællesskab, lighed, styrke, power, mod og kærlighed. V for Versace-solbrillerne er et evigt symbol på både triumf og nederlag. Brillerne til ham og hende repræsenterer kerneværdierne i det italienske modehus og er det perfekte finish til ethvert look.

Gå ikke glip af