Sko, tøj og accessories fra Vagabond

Filter (1)

363 varer

Brandet er elsket af mange. De designer sko, som matcher med tidens trends. Brandet hiver moden ind og skaber nye muligheder for skoelskere. Specielt støvlerne fra Vagabond har en særlig plads hos mange. Det stilrene udtryk er med til at gøre brandet populært. Den svenske skoekspert bibeholder her den nordiske enkelthed i alle designs, så du er sikret stil, mode og kvalitet.

Vagabond – Klassiske sko med nye muligheder

Brandet har bibeholdt og udviklet den populære trend – den sorte støvle. Brandet har den helt klassiske støvle og gennem kollektionen vil du støde på flere bud af støvlen. Der er leget med fine detaljer og materialet er også blevet udsat for forandring. De designes både til sommer, forår, efterår og vinter, så du altid kan have dit yndlings item med dig på farten. Vagabond har stort fokus på andet end mode, de forsøger nemlig også at give dig den bedst mulige komfort på markedet. De ønsker at give dig sko, som holder dig svævende gennem hele dagen uden ømme fødder.

Skab kontrast eller sammenhæng

Den gennemgående stil for brandet er elegance, enkelthed og unikke detaljer. De tre ord er synlige over hele kollektionen. Dertil har mange designs også berørt en sarte og rolige farvepalet, som giver disse items et twist. Farver kan skabe mange forskellige udtryk og hver enkelt sko er forskellig fra den forrige. Opgrader din stil og udtryk dig selv endnu tydeligere end før. Sko er grundlaget for hele outfittet, så de er en vigtig del af et gennemført look. Style et par farverige sko med et par sorte bukser og se kontrasten, der skabes. Vælg i stedet et par bukser i samme nuance og forbind dit outfit med en rød tråd.

Gå ikke glip af