Filter

Understøjer til herrer

254 varer

Det er noget, som alle mænd har plads til i garderoben – undertrøjer. De er nemlig et sikkert hit til alle mulige formål, hvad enten det er afslapning eller sport. De anvendes både af unge og ældre mænd, da dette universelle look uden ærmer og de klassiske stropper over skuldrene er så let og luftigt. Bær den alene eller sammen med andre overdele, alt efter vind og vejr.

De har også gået under navnet trucker-T-shirt. Det hænger sammen med det rå og afslappede design, som disse bløde overdele netop er formet i. Det er i dag en slags retro beklædning, der er helt udødelig og tidløs, da den kan kombineres med rigtig mange ting samt bæres i alle sæsonerne. Anvend den under en T-shirt eller trøje eller brug den til at sove i om natten for optimal komfort.

Undertrøjer til herrer – letheden, vi alle elsker

Kollektionerne med undertrøjer til herrer går som varmt brød hele året rundt. Det skyldes netop, at de kan anvendes alene eller som del af et samlet outfit. Specielt om sommeren er det et sikkert hit at gå rundt i en klassisk undertrøje med stropper, så man kan flashe tatoveringer og overarme eller blot nyde solens stråler på huden.

Undertrøjer er generelt kendetegnet ved klassiske og tidløse helfarver, som det nu hører sig til indenfor herreundertøj. Det er hvid, sort og grå som de bærende farver, og som jo kan matches med hvad som helst. Om vinteren fungerer trøjerne som ekstra isolation under en T-shirt, så du kan sove dejlig lunt om natten.

Bomuld er det foretrukne materiale hos langt de fleste producenter af undertrøjer til herrer. Det er et holdbart og blødt materiale, der passer perfekt som det inderste lag tøj, spækket med komfort. En snert af elasthan er også obligatorisk, så materialerne bliver strækbare og dermed tilpasser sig din overkrop.

Undertrøjer er først og fremmest forbundet med de helt klassiske modeller, som både børn, unge, voksne, fædre og bedstefædre kan gå i. Du finder også en lang række designs med ærmer, hvis du synes de ærmeløse er lidt for åbne i looket. Med eller uden ærmer – undertrøjer er must-haves i undertøjsgarderoben.