GØR GARDEROBEN SOMMERKLAR

Spar 15% ekstra på ALT SALE

Rabatkode*:SOMMERKLAR
*Gælder d. 16. - 17.06.19 på alle alle nedsatte varer når du bestiller for minimum 500 kr.
  • Størrelse
  • Mærke
  • Pris
  • Farve
  • Flere størrelser
  • Mønster
  • Materiale
  • Livhøjde
1791 varer
|Sorter efter:
Side 1 af 22
Det inderste lag er det absolut vigtigste for vores komfort. Føl dig godt tilpas til alt fra sport, en aften i byen og til hverdagens udfordringer med trusser, der smyger sig til kroppen og udstråler femininitet.

De fungerer som basis på ethvert outfit, og kvinder har dem på stort set døgnet rundt – trusser skaber komfort og velvære. Modsat hotpants og G-strenge er trusser kendt for sine mere standardprægede designs med den længste historie. Nutidens mange udbydere eksperimenterer dog også med avantgarde looks.

En verden af trusser og selvforkælelse

Der er ikke mange, der får dem at se – trusser er nemlig det personlige, inderste lag, som beskytter tøjet mod sved og snavs. Men derfor kan man godt gå op i designet, for det giver komfort og selvbevidsthed at være iklædt præcis de designs, som man synes bedst om. Et par klassiske bomuldstrusser i hvid eller sort hører sig til i enhver standardgarderobe. Ønsker man mere spræl over looket, så skal man kigge nærmere på modellerne med blonder eller pikante udskæringer og former. Her er noget for enhver smag og ethvert humør. Så skab dit eget trusselook, som kun foreviges af dig og din partner.

Den nyeste trussemode finder du her

Der skal være plads til lidt af det hele i skuffen med trusser. Det bliver der med garanti også, for designermærker står i kø for at klæde dig på. Undertøj er nemlig et sikkert hit, som man altid skal bruge, og derfor finder man masser af underdele fra langt de fleste tøjmærker. Logo, leopardprints, sløjfer, blomster, høj eller lav talje, kulørte eller alt mulig andet. Der er frit valg, så du kan pakke din bagdel optimalt ind og trække i et par jeans eller en lækker kjole med største komfort.

Hold øje med

Trusser

At gå med numsen bar under en kjole eller et par bukser – det er ikke lige sagen. Det sker til tider, at diverse superstjerner bevidst eller ubevidst laver en smutter og glemmer underdelene, men derved mister man hele komforten. Et par trusser er nemlig lig med komfort og pasform samtidig med, at de beskytter dit tøj mod snavs og sved. Før i tiden havde folk færre midler, og de vaskede deres tøj i hænderne, men i takt med at teknologien har taget over, slipper man for dette arbejde. I dag smider man nemlig undertøjet i vaskemaskinen, så man nemt og hurtigt har noget velduftende og rent at tage på om morgenen. Man kan naturligvis have brug for at lægge et par trusser i blød. Så det at vaske i hænderne lever trods alt lidt videre. Her på Zalando elsker vi undertøj af enhver art. Det er nemlig selve basen på et outfit, så tingene holdes sammen og sidder ordentligt. Derfor finder du også alle de store, populære mærker samt en masse andre brands, så du altid er velklædt i de underste lag.

Det er altid tid til nye trusser

Man skal aldrig gå ned på undertøj. De inderste dele er nemlig helt essentielle for den samlede velvære. Både i form af pasform og bløde materialer, men også fordi de netop holder styr på figuren. Et par trusser giver nemlig form til din bagdel, så den løftes op og sidder godt under kjolen eller bukserne. Hvor meget og hvor lidt, der skal 'shapes', afhænger naturligvis af, hvilke typer af underbukser, du bestiller. Kollektionerne med trusser er garant for de tre grunddesigns i form af klassiske modeller i bomuld, de mere vovede G-strenge samt de lidt mere dækkende hotpants. Indenfor disse tre kategorier kan der vælges mellem en masse forskellige styles og former. Det samme gælder rent farve- og detaljemæssigt, hvor du finder hele paletten af nuancer og toner. Derudover kan du selv tage stilling til, om trusserne skal være helt enkle eller med diverse udskæringer, blonder samt andre udsmykkende detaljer.

Er det tid til at købe nye trusser? Så glæd dig over dette forskelligartede udvalg med smukke underdele til piger og kvinder i alle aldre. Både hvad angår priser, mærker og designs støder du på alt fra helt klassiske modeller i blødt bomuld, som er perfekte til hverdagsbrug samt under diverse former for bukser. Derudover tilbydes en bred mellempalet af mere vovede designs i kombination med klassiske linjer. Ønsker du at gå hele vejen, så bydes der naturligvis også på udfordrende designs, som kun du og din partner ønsker at se. Det er hel-blonder i transparente materialer samt med erotiske udskæringer. Langt de fleste kvinder har en undertøjsgarderobe med forskellige typer af trusser, så man altid er dækket ind i forhold til humør og outfit. De forskellige designs kan også mikses og matches med BH'er og andre overdele, så friheden ligger hos dig, når de underste lag skal sammensættes.