Katalog

452 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Er du klar til at fejre endnu en Triumph? Dette anerkendte og eftertragtede lingerimærke overtrumfer nemlig samtlige konkurrenter på mange parametre. De færreste kan hamle op med over 130 års ekspertise kombineret med enorme resurser samt smag for moderne undertøj. Alt dette kan du dykke ned i og dermed opleve komforten på egen krop.

I drømmeland med Triumph undertøj

Masser af produkter kan friste enhver kvinde, hvad enten det er sko, tasker eller parfume. Men også lingeri står øverst på ønskelisten, for lækkert undertøj kan man ikke få nok af. Med Triumph undertøj er man sikret en lang holdbarhed, da kvalitetsmaterialerne sørger for, at undertøjet ikke så let mister farve eller bliver slidt. De mange års erfaring inden for lingeribranchen har givet pote, og dermed skaber mærket de mest moderne og slidstærke kollektioner, som du kan trække i hver morgen efter et bad.

En oplagt gaveidé eller ren selvforkælelse

Vi trækker i det hver morgen, men også efter sport eller ved behov. Flere gange om dagen kommer undertøj til sin ret. Når det sker i lingeri fra Triumph er glæden stor, for perfekte pasformer og funktionalitet kombineret med mode sidder lige i skabet. BH’er, trusser, strømper eller badetøj. Man mestrer naturligvis det hele, og så det er blot op til dig at vælge stilart. Mulighederne er mange, hvad enten man er til udsmykninger som blonder, sløjfer eller andet pynt. Der kan også skrues op og ned for gennemsigtigheden, så vær vovet, from eller noget midt imellem med sortimentet fra verdens vel nok mest kendte undertøjsmærke.

Inspiration

Triumph er selvskrevet i garderoben

Man kunne ikke have valgt et bedre navn, da to tyskere grundlagde Triumph tilbage i 1886. Firmaet har i hvert fald op gennem årene bevist, at de er i stand til at triumfere som et undertøjsmærke med masser af udstråling og genkendelsesværdi. De første korsetter forlod systuen for over 130 år siden, hvor folk allerede dengang bed mærke i den høje kvalitet. Det er noget, som Triumph har levet højt på siden, da premium-tekstiler og stærkt håndværk er faste ingredienser i signaturen. Selvom der er sket meget i alle disse årtier, holder dette tyske mestermærke altid fast i traditionerne, der afspejles på de klassiske grund-looks, hvor man så bygger ovenpå med tidens udsmykninger, former, udskæringer, materialekombinationer og feminine silhuetter. Derfor er det en vaskeægte Triumph at iklæde sig enkelte dele eller hele sæt, der kæler for kroppen som et ekstra lag hud i form af perfekte pasformer samt masser af fleksibilitet.

Et look med Triumph er fuldendt fra inderst til yderst

Blot den mindste justering på et par trusser eller en overdel får undertøjet til at se anderledes ud. Derfor er der så mange muligheder ren designmæssigt, selvom lingeri ikke består af mange meter tekstiler. Indenfor undertøjsbranchen arbejder man nemlig i detaljer, hvor hver en perle, udskæring, bøjle, størrelse, materialevalg og mange andre finesser skaber nye undertøjs-looks. Med Triumph får du et slaraffenland af muligheder med BH’er i skålstørrelser fra A til G. Du finder også trusser, G-strenge og hotpants i alle mulige former og farver. Derudover er nattøj, shapewear og strømper også en del af kollektionerne. Så du finder alt, hvad du har brug for af hverdagsundertøj og festligt lingeri. Hos Triumph forguder man din krop, for det inderste lag tøj er så vigtig for resten af velværen. Det er de dele, der sørger for at holde resten af looket på plads, og som samtidig sørger for at absorbere snavs og sved fra kroppen.

Vælger du et sæt undertøj fra Triumph, er du garanteret masser af komfort. Mærket bruger nemlig sin store ekspertise og ved, hvor de lækreste tekstiler skal opstøves. Derudover fremstilles kollektionerne i en perfekt kombination af solidt håndværk og innovative fremgangsmåder, hvor dine behov altid er in mente. Det er usnobbet lingerimode, hvor alle kan være med – uanset alder og kropsstørrelse. Det er alt fra de små størrelser og op til dele, der kan rumme flotte fyldige former. Det er også det populære shapewear, som sætter tingene på plads, så du kan bære din silhuet med endnu mere tilfredsstillelse. Det er også hverdags-looks i blødt bomuld og de helt rette kurver eller silkedesigns til de dage, hvor der skal lidt ekstra krydderi på tilværelsen. Med Triumph er alt designet og klar til dig og din figur, så du ikke længere skal bekymre dig om dit undertøj, men blot kan lade dig rive med og nyde.