Alle

Tøj fra Lindbergh

Filter (1)

224 varer

Lindbergh tøj til herrer er beklædning til den klassiske gentleman, som sætter en stor dyd i at være stilfuldt klædt på. Der er tøj til den festlige garderobe såvel som hverdagsgarderoben. Alle items sidder lige i øjet hver gang, når du vælger Lindbergh.

Dress-up i Lindbergh tøj til herrer

Alle mænd kan vist skrive under på, at det er et must-have at have et pænt, nyrenset jakkesæt klar i garderoben – og gerne flere. Jakkesættet er ideelt til flere anledninger. For nogen er jakkesættet nødvendigt til arbejdsbrug, mens andre helliger det til pænere anledninger såsom bryllup og fest. Jakkesættet er også godt at have, når I skal et selskab af herrer i byen, hvor I gerne må tage jer pænt ud i mængden. Et pænt jakkesæt fanger opmærksomheden fra de fleste. Hos Lindbergh får du alt, hvad du behøver til din smoking. Du finder tilmed alle de klassiske farver såsom light army, navy og dark grey. Alle nuancer, som er sikre vindere at have i klædeskabet.

Her finder du tøj til hverdag og fest

Lindberghs tøj fås også i den helt anden grøft. Du finder nemlig et hav af lækre hverdagsitems, hvor der dog ikke er gået på kompromis med den gode stil. Tværtimod er udtrykket lige så stilfuldt som i de fede jakkesæt. Du kan bære en af de lækre striks over en T-shirt sammen med et par pæne jeans. Du kan også vælge mellemtingen mellem hverdag og fest og gå med et par stofbukser og en skjorte nede i. Kombiner et par marineblå chinos med en mønstret lys skjorte for et friskt, pænt look. Find dine favoritter blandt Lindbergh tøj til herrer.