Alle

Tøj fra Hummel

Filter (1)

796 varer

Skønne Hummel går aldrig af mode. Sæson efter sæson går sportsfolk gang på gang efter brandets gode items. Hummel tøj er et sikkert valg for alle sportselskere og for dig, som gerne vil have et par pæne bukser at slappe af i derhjemme. De ikoniske pile ned langs siden af deres populære træningsbukser er forbundet med god kvalitet og erfaring.

International sportsmode med dansk islæt

De klassiske vinkler langs benet er noget de fleste sportsfolk og atleter kan identificere sig med – nemlig vindermentalitet, fremgang og fællesskabsfølelsen på et hold. Brandet har med stolthed fejret humlebiens 90-års jubilæum og fortsætter derud af i bedste velgående. Hummels succes udspringer af dets grundlægger og skomager, Albert Messmers, oplevelse efter at have set en fodboldkamp i silende regn. Herefter designede og producerede han et par af verdens første fodboldstøvler. I dag finder man alt, hvad du behøver til din træning i deres sortiment. Du finder de klassiske sorte, strømlinede løbetights, der er super cool sammen med et par farverige løbesko eller en top med sprudlende mønster og farver.

Hummel tøj er til lidt af hvert

Uanset hvad, er Hummel tøj en sikker vinder i klædeskabet. Deres items er helt sikkert idealt til din træning, men også til den helt anden grøft, nemlig når du føler for at slappe af. Deres lækre valg af materialer gør Hummel tøj til en yderst attraktiv sag at have på, uanset hvad du laver. Brug deres korte, løse shorts i en kort model på håndbold- eller fodboldbanen og deres lange bukser til fitnesscenteret. Når du sidder på bænken kan du holde varmen i en lækker sweatshirt. Du signalerer uden tvivl at du har styr på, hvad der hitter inden for den aktive verden. I Hummels sortiment kan du også finde jakker, sports-bh’er, strømper og alt hvad du behøver til din træning.

Gå ikke glip af