Sko, tøj og accessories fra Thule

Filter (1)

1 varer

Thule er passionerede omkring at få dine ting sikkert frem

Svenske Thule er en virksomhed, der om nogen ved, hvad det vil sige at dedikere sig selv til en sag. En mangeårig passion for rejser og friluftsliv har drevet dem til at perfektionere kunsten at skabe godt transportudstyr. 

Sjove ting i kedelige indpakninger

Transportudstyr er et kedeligt ord for en spændende ting. En god kuffert er et essentielt led i en god ferie, og et campingtelt bør skabe en hjemlig følelse væk fra hjemmet. Intet er så vigtigt som vores børns sikkerhed, når vi er sammen på farten. Uden en holder til cyklen, surfboardet eller alpinskiene bliver den aktive ferie en kedelig affære. En ødelagt computer er et mareridt for enhver forretningsrejsende, mens et beskadiget kamera er en sand tragedie for en fotograf. 

Thules mission er at skabe godt transportudstyr, der får dig og dine ting sikkert frem til destinationen. Det gør de sjovt nok rigtig godt, for det har de gjort lige siden 1942. Og om det gælder tasker, rejsekufferter, tagbokse, barnevogne, campingudstyr, computertasker, cykelholdere eller sportstasker, er deres produkter hele tiden på forkant med den seneste udvikling indenfor transportudstyr. Praktiske detaljer og et gennemtænkt design placerer det svenske mærkes rejsetasker og transportudstyr i en kategori i særklasse. Sikkerhed går hånd i hånd med funktionalitet og uovertruffen brugervenlighed i et minimalistisk og stiligt design. 

Thule skaber udstyr, der er tilpasset brugeren og ikke den anden vej rundt. At rejse skal være enkelt, let og sikkert. Dårlig pakning giver unødvendig stress og en dårlig start på ferien. Derfor er en god rejsekuffert eller taske et must for enhver rejsende – hvad end du er charterturist eller rutineret forretningsrejsende. En god taske er let at pakke, passer til gældende mål for flybagage og har funktionelle detaljer, der gør det hurtigt og let at finde og holde styr på dine ting under rejsen. 

Sikkerhed og funktionalitet frem for alt

Sikker transport er især vigtigt, når man har med følsom teknologi at gøre. Det ved Thule, og de kan derfor præsentere et bredt udvalg af specialdesignede tasker tilegnet professionelle DSLR- og spejlløse kameraer, droner og GoPro-kameraer. Deres produkter tæller ligeledes et væld af opbevaringskasser og muligheder for sikker transport af sportsudstyr.

Praktisk, enkelt og funktionelt design gør det let at holde værdifuldt og ømtåleligt udstyr sikkert i al slags vejr. Samtidig gør bekvemme detaljer til opbevaring af tilbehør taskerne til det åbenlyse valg for den professionelle eventyrer. Hvad end rejsen går til den anden side af jorden eller bare ned til kaffebaren på hjørnet.