Damer
Børn

Sko, tøj og accessories fra Swiss Military Hanowa

 • Mærke
 • Pris
 • Farve
  26 varer
  |Sorter efter:
  Side 1 af 1

  Den internationalt anerkendte urproducent Swiss Military Hanowa går helt tilbage til 1963, og deres ure har siden da nået det internationale marked med en kompromisløs funktionalitet, et innovativt design og en state-of-the-art teknologi. Med hjælp fra Zalando.dk kan du nu sikre dig Swiss Military Hanowas fantastiske ure. Vi ved alle, at ure udgør de perfekte accessories - de er funktionelle og bidrager til outfittet med deres kant og kulør. Swiss Military Hanowa går ikke på kompromis med hverken design eller kvalitet, begge dele er derimod helt i top. Brandet udvikler konstant nye ure i et tæt samarbejde mellem det tekniske team og designerteamet, og med mere end 50 års erfaring får man masser af ur for pengene hos Swiss Military Hanowa.

  Design og kvalitet fra Swiss Military Hanowa

  Swiss Military Hanowa påpeger gerne, at de mestrer udfordringen med at kombinere en perfekt kvalitet, den nyeste teknologi og masser af innovation i de enkelte ure. Det ses ret tydeligt, hvis man tager et nærmere kig på de kvalitetsbetonede og lækre ure. Hos Zalando.dk har vi udvalgt en vifte af disse fantastiske ure fra Swiss Military Hanowa, og der tilføjes løbende nye modeller. Kvaliteten og designet er i top, og et ur er den perfekte gave til dig selv eller en, du holder af. I kraft af den gode kvalitet vil uret være en trofast følgesvend i mange år fremover, og der er en stor sandsynlighed for, at et ur fra Swiss Military Hanowa ikke forlader håndleddet, når du først har prøvet det. Leder du efter mere information om Swiss Military Hanowas produkter, kan vi anbefale dig at klikke ind på de enkelte ur-annoncer, hvor detaljer om materialer, størrelser og farver er blevet udspecificeret.

  Gratis service

  Køb online hos Zalando, hvor du handler nemt og bekvemt uden at betale fragt

  Zalando giver dig mulighed for gratis at returnere din vare indenfor 30 dage

  Skriv til os enten via. e-mail eller kontaktformularen

  Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

  Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

  Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.