Sko, tøj og accessories fra Swedish hasbeens

Filter (1)

20 varer

Er du til unikke looks og kvalitet? Skal materialerne være naturlige og designet lækkert? Så er du landet på rette sted. Swedish Hasbeens skruer helt op for kvalitet og komfort. Dermed kan du lade de tidløse tendenser, der florerer i samlingen, gøre din stil spot-on i mange sæsoner. Find din nye følgesvend i vores flotte udvalg af træsko-inspirerede designs.

Swedish Hasbeens – fremhæv din kvindelighed med naturlige designs

Vil du gerne skille dig ud fra omgivelserne er de vovede og feminine modeller for dig. Swedish Hasbeens er sexet, moderne og chik. Brandet bringer altid et overraskelsesmoment til deres skokollektioner. Hvad enten det er et diskret spænde eller en legende lille detalje. Det svenske skomærke gør træskoen in igen. Med et strejf af 70’ernes ikoniske stil kan du føre et lækkert retro-feel ind i garderoben. Chunky såler, enkle linjer, spændende detaljer, smukke farver og kvalitet kaster raffinement på den moderne bykvindes liv. Naturlige materialer som læder og træ gør mærket til det foretrukne modevalg for kvinden med passion for en uformel, men eksklusiv stil.

Flotte træsko til det feminine look

Rød, sort, gul eller blå? Uanset hvilken modesko du falder for er Swedish Hasbeens din garant for et brand, der booster din stil med raffinerede såler og snit. Style de smarte kollektioner med alt fra jeans til kjoler. Match en sort pump-inspireret model til sommerkjolen, og tag på cafetur eller sommerfester med unikt fodtøj på fødderne. Style skoene med kig til røde negle. På arbejde eller shoppeture er en model med tydelige referencer til den klassiske træsko et godt valg. Style med jeans, en sød top, en kort jakke og røde læber. Fuldend det feminine look med de skønne kollektioner. Her er ikke en finger at sætte på de skønne designs hvor luksusfølelsen altid er i top.