Skal du for alvor forkæle dig selv med førsteklasses modetøj? Storm & Marie forstår at levere mode, der lever op til alle høje standarder inden for stil, æstetik, komfort og kvalitet. Kollektionerne har så meget at byde på, med noget for enhver smag, at du ikke kan komme uden om den danske modesucces.

Storm & Marie – nedtonet raffinement til trendsætteren

Lad klædeskabet bugne af smukke teksturer, florlette tekstiler, klædelige silhuetter og enkle snit. Alt dette tilsat en tidløs ånd samt feminine snit mikset med maskuline elementer gør Storm & Marie til et must-have bag skabslågen. Med rødder i Københavns stemningsfyldte gader har den danske modekoncern opnået succes – både nationalt og globalt. Brandet har været med til at gøre dansk mode til et hit i udlandet og kan spottes fra New York til Berlin. Opkaldt efter designerparrets tvillinger forener designerne det maskuline og feminine og skaber en til tider androgyn signatur. Altid med en lækker detalje, der sætter det kvindelige i fokus.

Lad den skandinaviske natur fylde skabet

Tydelige referencer til den skandinaviske natur kommer til udtryk i de smukke prints og skønne farvevalg. Unikke snit og interessante kombinationer vidner om en passion for at kræse om tingene, hvor kvalitet og udtryk forenes på bedste vis. Miks en feminin T-shirt med en klassisk stumpet herrebuks og et par ankelstøvler. Eller skift bukserne ud og tilsæt en knælang kjole med feminine flæser. Giv neglene kulør, lad håret være nedtonet og skab et afslappet look, der egner sig til hverdagsaftaler og festlige aftener med vennerne. Kollektionerne på Zalando.dk er den optimale blanding af high-fashion og urban minimalisme, som er uundværlig for trendsætteren.

Inspiration