Filter (1)

224 varer

Bliv sporty med Lacoste Sport . Sportstøjet til kvinder er super feminint og sportsligt mens tøjet til herrer er råt og sporty. Den velkendte krokodille pryder naturligvis alle deres designs med dens diskrete tilstedeværelse. Hver enkelt kreation fra Lacoste er ganske enkelt kreationer i særklasse. Lacostes sportshistorie startede helt tilbage i 1921, hvor en tennislegende revolutionerede tøjindustrien for altid.

Tag Lacoste Sport med på ferien

Brandet har en uendelig lang liste af sportsudøvere, der både støtter og sponsorer brandet - fordi de elsker det. Lacoste Sport er det perfekte inventar til garderoben når turen går til feriedestinationer såsom Lanzarote. De aktive feriesteder lægger op til motion og leg og her er det bare med at få pakket kufferten godt med lækkert sportstøj. I en skøn hvid nederdel, hvid kasket og hvideankelsokker er du klar til at kridte skoene til en tur på de farverige tennisbaner. Mens du flasher dine skills kan du få en god kulør på de bare ben. Brandets har en vis urbanitet over deres udtryk, som du let kan integrere i dit eget sportslook.

Bliv en del af brandets vision og mission

Brandet er elsket og æret af sportsudøvere verden over. Brandets vision er at være ét brand, med ét team og én stemme. Alle brandets centraler skal altså været forenet i én kerne, som tilsammen udgør brandets samlede værdier. Derudover er brandets mission at være et afslappet luksusbrand, som omfavner elegance på ægte franske maner. Dette kræver høj kvalitet og professionalisme indenfor skabelsen, stilen og fremstillingen af tøjet. Brandet prioriterer at give deres kunder den ultimative oplevelse højt. Denne oplevelse skal både ske gennem fysiske butikker og på webshops overalt i verden. Find dit nye favorit sportstøj blandt Lacoste Sport lige her på Zalando.dk.