SNEAKER CORNER

Oplev sneakernyheder, klassikere og meget mere.

Vores favoritter

Nike Air Max 90

De nyeste releases

Puma Rider

Nike Blazer

Reebok Zig Kinectica

Converse Pro Leather

Puma Rider

Nike Blazer

Reebok Zig Kinectica

Converse Pro Leather

Puma Rider

Oplev dem her

Bud på nyt til samlingen

Udvalgte brands

Lookbook

Se mere

Sneakers & streetwear

De ultimative sneakertrends for herrer

#Old-school

Den klassiske sneakers-stil, inspireret af 80´ernes og 90´ernes hip-hop og skatermiljø, har for alvor fået et come-back. Brands kigger arkiverne igennem og genskaber klassiske silhuetter og styles for et retro sportslook. Det er dog ikke kun for de sportsinteresserede. Sneakers er blevet allemandseje, og kan passe til enhver herrestil. Brug dem med en hvid skjorte og habitbukser eller ripped jeans og læderjakke – vær ikke bange for at vise anklerne frem i begge tilfælde!

#Fashion Trainers

At designe sneakers er ikke længere forbeholdt sportsbrands. Flere og flere klassiske modebrands er kommet med på sneakers-beatet. Det giver helt nye looks, hvor blandt andet minimalistiske og stilrene sneakers i læder eller ruskind har fået en plads på hylderne. Monochrome sneakers i neutrale farver som beige, grå eller sort kan gå til selv de mest stilede outfits og begivenheder, hvor dresscoden er mere klassisk.

#Technical Styling

Med innovative styles og materialer, kan sneakers ligne noget, der hører fremtiden til. Sportsbrands bruger deres know-how til konstant forbedring og optimering af deres sneakers. Med innovative high-tech materialer, usædvanlig polstring og speciallavede såler, styrkes komforten til et maksimum. På samme tid bliver det muligt at kombinere god stil med mind-blowing innovation.

Vis mindre

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.