Sneaker Corner

Oplev nyheder, trends, klassikere og meget mere

Udforsk

Friske såler

Adidas Falcon

Chunky silhouette og pangfarver: adidas Falcon tager os tilbage til 90'erne! Ruskind kombineret med metalliske detaljer giver en perfekt overdel og midtsålen er bred og sørger for at du kan gå sommeren i møde med fjedrende skridt.

Se den her

Hvad er din sneaker-stil?

Brands vi elsker

Sneakertrends

Du ser dem alle steder i gadebilledet. Som en del af de mest cool, edgy og sporty looks. Sneakers er en kæmpe trend, der er kommet for at blive. Der er uendeligt med muligheder for at skabe fede udtryk med et par sneakers på fødderne. Vi giver dig det overblik og den guidance, du har brug for, for at kunne udvælge det helt perfekte par sneakers til din garderobe.

Inspiration fra hele verden

Sneakers kan give vidt forskellige udtryk alt efter hvordan du styler dem, og efter hvilken type du vælger. Med inspiration fra hele verden, kan du finde de seneste street styles her og skabe dit personlige look. Så er du en ægte sneakers lover, så finder du al den inspiration og ægte sneakers-fascination, du har ledt efter. Med et imponerende udvalg af sneakers fra de største brands og med de seneste trends, har vi kompetencerne til at give din stil et kick.

Vis mindre

Få 10% rabat med nyhedsbrevet

Tilmeld dig og få inspiration og specialtilbud