accountaccountbagbagzalando logomenu

Bliv forelsket i smykker

Ægte skatte

Grafiske og minimalistiske designs overtager 2016. Overdimensionerede halskæder og øreringe i stærke farver – Statement-smykker er det nye must-have i din smykkesamling. Er du til de helt klassiske smykker, så fortvivl ej. Tidløse og elegante smykker går aldrig af mode! Elsker du klassiske guld- og sølvsmykker, så er der også masser at komme efter. Dette er en smykkesæson med både elegance og power!

Smykker til dit smykkeskrin

Herresmykker til rigtige mænd

Til mænd

Små skatte til små priser

Op til -50%


Fuldfør looket med smykker

Dette bør du ikke gå glip af i 2016

Selvom de ofte ikke får så meget opmærksomhed, så er smykker en utrolig vigtig del af dit samlede outfit. Vi viser dig her, hvilke skatte du absolut må have i dit smykkeskrin i 2016.


#BIG IS BEAUTIFUL – XXL SMYKKER

Hvis du er tilhænger af XXL-smykker, så får du noget at vælge imellem i denne sæson. Ligegyldigt hvilken slags smykker – tænk stort! Iøjenfaldende fjer, perler eller en blanding af spændende materialer – med statement-smykker er alt tilladt. Selv med dine øreringe er det helt fint at skrige: ”Her kommer jeg”. Med XXL-smykker er der kommet tryk på volumen, så du kan skabe et opsigtsvækkende udtryk

Kombinationen af mange og forskelligeartede ringe gør dine hænder til blikfang
- Vogue

#LAY IT ON IM LAYERING

Layering er for længst blevet annonceret som en trend. Vores råd: Forskellige længder, farver og materialer. Jo flere forskelligartede smykker, desto mere retro og ”boho-chic” bliver stilen. Når det gælder udsmykning af dine arme, så vil kombinationen af forskellige typer armbånd give håndleddet en trend-update i denne sæson. I forrige sæson var det flash-tatoveringer, der prydede overarmene hos de kendte og modeikonerne verden over. I denne sæson er det statementarmbånd, der giver den helt rigtige hippie-stil. Gerne masser af dem, så du får dem lag-på-lag. Også på fingrene kan man benytte sig af layering-trenden. Pynt hænderne ved at kombinere fine elegante ringe med mere markante grafiske ringe.


#GRAFISK OG STILRENT

Enkle grafiske mønstre og designs giver en minimalistisk og skandinavisk stil. Du kan (som alt andet i denne sæson) gøre det stort, men du kan også holde det helt enkelt. Det vil give dig et mere stilrent look. Vores råd: Vælg ringe, halskæder og armbånd i samme designstil og farve. Det virker mere stylet og giver dit minimalistiske look et cool nordisk twist. We love it!


#4 KLASSIKERE

So ladies: Tidløse smykker går aldrig af mode og forbliver specielle og unikke for os. Derfor har vi 4 bud på klassikere, som enhver kvinde bør have i sit smykkeskrin. Perlesmykker har en unik evne til at give enhver kvinde karisma og elegance. Diamonds are forever – men koster også rigtig meget. Derfor må man godt snyde lidt, og zirkoniasten er det perfekte alternativ. Både ringe og øreringe med de små fine sten får os til at skinne. Delikater guldkæder med et enkelt vedhæng er tidløse og vil glæde enhver kvinde i evigheder. Enkle smykker er ofte associeret med specielle øjeblikke. Derfor er klassiske smykker altid et sikkert hit, når det gælder gaveideer. Sidst og ikke mindst: Et sølvarmbånd i dets enkleste form – stilrent og elegant.