Bag dette brands slogan “Go far. Feel Good” finder du skønne kollektioner af ergonomisk og miljøvenligt modetøj til både kvinder og mænd. Smartwool designer sine items ud fra værdierne ydmyghed, menneskelighed, integritet og excellence. Dette lægger til grund for deres respekt for både miljøet og mennesker. Derfor bruges der kun materialer, som kommer naturen til gode og der tages samtidig højde for de mennesker, der skal bære dem.

Uld af allerbedste kvalitet

Derfor benyttes der kun materialer, som hverken belaster kroppen, miljøet eller den natur, som vi lever i. Som navnet, Smartwool, angiver benytter brandet sig af lækre uldmaterialer i deres fremstilling. Men hos virksomheden er innovation et nøgleord, og derfor varierer mængden af uld alt efter, hvor kroppen har mest behov for det. Denne variation sker på baggrund af en termisk kortlægning af kroppen. Derfor er der mere uld, der hvor kroppen har større tendens til at fryse. Det giver tilmed en fantastisk, tilpasset temperatur ved anvendelse. Disse termiske kreationer og lækre designs er ideelle til skiløb, snowboarding, jagt, fisketure og andre aktive sportsgrene.

Smartwool har et funktionelt formål

De funktionelle designs giver en fantastisk komfort på kroppen, så den holdes lun på de helt rigtige steder og tidspunkter. Smartwool har brugt årtier på at studere kroppen og dens behov i forholdt til temperaturer. Det har de gjorde ved at undersøge kroppen i bevægelse for at finde forskellen på en udmærket og eminent pasform. Brandets designs er eksempler på disse resultater, og du får derfor ikke bare tøj i den rette størrelse, men også smarte funktionelle detaljer. Dette gør dig selvsikker og godt tilpas på din vej, hvor end du bevæger dig hen. I dette sortiment finder du diverse beklædningsdele til den aktive livsstil såsom sports BH’er, sokker, panties, T-shirts og funktionstrøjer til både mænd og kvinder.

Dette er måske noget for dig