Alle

Sko fra Vans

Filter (1)

537 varer

Amerikanske Vans er indbegrebet af alle de cool og ungdommelige sportsgrene og tendenser, som ungdommen elsker. I 1966 blev mærket lanceret som et af de første passionerede skatermærker, og her 50 år efter er det stadig det foretrukne blandt rigtig mange folk. Både drenge og piger samt kvinder og mænd er vilde med mærket, der har sin egen fede udstråling.

Det er alle de vilde og drengerøvs-agtige sportsgrene, som Vans sponsorerer: BMX, snowboarding, skateboarding, surfing samt lignende aktiviteter og hobbyer. Derfor appellerer mærket også til lækre fyre og smukke piger af enhver art, som er vilde med et kreativt og casual look. Det er urbane og casual designs, som passer perfekt ind i ethvert dynamisk miljø.

Vans sko – så er tiden inde til et nyt par!

Hvad enten et par Vans sko er spritnye eller slidte, så har de deres eget fede look. Man kan slet ikke lade være at gå i sine Vans sko, og derfor er de til sidst helt tyndslidte. Så er det tid til at investere i et nyt par, hvad enten det er Old Skool, slip-on, Authentic, Era, SK8 eller en hvilken som helst anden model.

Et par Vans sko rammer bredt i segmenterne. De bæres nemlig af alt fra børn til teenagere, men også af voksne, der lever et aktivt og ungdommeligt liv. Derfor finder du cool skaterfodtøj til hele familien, så I alle er klædt moderne og attraktivt på. Udvalget er varieret og alsidigt, hvor signaturen altid skinner igennem i form af gummisåler og overdele i kanvas eller læder.

Et par Vans sko passer altid helt perfekt til tidens outfits. Det er nemlig sko, der er allerfedest sammen med jeans af enhver art, men også sammen med shorts eller chinos. Mærket byder både på en masse klassiske bestsellere i tidløse designs, men også på sko med mønstre, figurer og kreative prints, hvad enten det er Doodle eller graffiti-looks.

Vans er født i skønne Californien, hvor skating samt urbane trends opstår i hobetal. Mærket har dog altid formået at holde fast i fanskaren, som også er støt stigende. Man ved ganske enkelt, hvad man får, og derudover er stilen så legendarisk og cool, at den kan leve videre forever.