Alle

Sko fra Superga

Filter (1)

105 varer

Kært barn har mange navne – gårdsangersko, gummisko, fritidssko, kondisko, og man kunne blive ved. Hos italienske Superga har man været med hele vejen igennem, hvor sportssko har skiftet navn alt efter trends og anvendelse. I starten blev der fremstillet tennissko, men i dag er Superga sko lig med fede sneakers til både børn og voksne.

Sneakers er det mest afslappede og casual fodtøj, man kan få fingrene i. Det er sporty designs, som man kunne gå i hver eneste dag, hvis det var muligt. Derfor elsker kvinder at komme hjem og smide stiletterne, og mændene kan smide de hårde business-sko, for så at kunne trække i et par top komfortable Superga sko.

Superga sko – alt er i skønneste orden med Superga!

Ved at holde designstilen enkel når Superga ud i alle segmenter. Det er som udgangspunkt minimalistiske looks i rene og klassiske helfarver. Hvid, sort, grå, mørkeblå, beige og andre populære farver bliver revet væk, mens kvinderne kan pifte deres sneakers-looks op i et par med sølv eller med maritime striber, hvis der skal ske lidt andet.

Med et par Superga sko får du et kommercielt mærke, som alle folk har et unikt forhold til. Det er nået ud i lande som Filippinerne, Japan, USA, Finland – og ja, over hele verden. Alle folk har fået øjnene op for autentisk italiensk skohåndværk, og det er med god grund, for mærket lever op til det hele.

Et par sko fra Superga er det perfekte valg til de dage, hvor looket står på jeans, shorts, leggings eller en sporty kjole. Og denne type af tøjdage er der mange af, så du vil med garanti få brugt dine nye sneakers rigtig meget. De er fede til hverdag, til de hyggelige søndagsture i det fri, til en lun sommerdag på sightseeing, til en tur på gågaden samt alle mulige andre steder.

Et par ekstra sneakers kan man altid få plads til. Det er komfortabelt og velsiddende fodtøj, som også bruges af kendte personligheder. De lækre gummisåler i kombination med overdele i kanvas og bomuld er så tilpas enkle, at de kan gå til alle typer af casual outfits. Så oplev hele farvepaletten her på Zalando.

Dette er måske noget for dig