Herrer
Børn
 • Størrelse
 • Mærke
 • Pris
 • Farve
 • Hælform
 • Hælhøjde
 • Mønster
 • Kollektion
 • Materiale
 • Skospids
 • For
 • Lukning, lås
313 varer
|Sorter efter:
Side 1 af 4

Få lækre ben i et par flotte Peter Kaiser sko. Tyske Peter Kaiser ved om nogen, hvordan et par førsteklassessko skal designes og produceres. Med et sortiment som dette bliver det svært for den skoelskende kvinde kun at vælge ét par. Stilen er yderst elegant og feminin og fås i vidt forskellige højder på hælen. Du bestemmer om skoen skal være neutral eller udstyret med detaljer.

Peter Kaiser sko på modekortet

Peter Kaiser har siden sin start i 1838 været en solid spiller på skomarkedet. Brandet var de første til at lanceret spidse snuder og siden har mærket printet sig ind på nethinden af entusiastiske skoelskere. Sortimentet tilbyder alt fra lange støvler til små fine pumps. Med den helt lange, sorte støvle kan du opnå et forførende og sensuelt look, som er perfekt til en middag i byen med manden eller kæresten. De små, højhælede pumps er perfekte til et sommerarrangement i haven med en fin nederdel og bare ben eller hudfarvede nylonstrømper til. Vælg imellem materialer af fint velourlæder og skinnende læder for forskellige udtryk.

Sko der giver et feminint løft

I en industri, hvor der er tendens til at prioritere design over kvalitet, går Peter Kaiser foran. Når du investerer i et par støvler fra Peter Kaiser får du kvalitetssko, hvor der er kredset for hver eneste detalje. Du får kvalitet i topklasse, fantastisk support til dine fødder, som giver hele dit look et luksuriøst løft. Selvom sneakers er dejlige, så kan et par høje støvletter give enhver tilstedeværende kvindelig følelse et betydeligt løft. Byd derfor et par Peter Kaiser sko eller to velkommen i garderoben, så du altid har mulighed for at se præsentabel ud og føle dig fantastisk til mode.

Gå ikke glip af

Peter Kaiser sko

Der ligger mere end 178 års ekspertise bag dette tyske mærke, som startede stille ud på ægte skomagervis i 1838. Det er alligevel en del dage, uger og år siden, Men på fænomenal vis er designstilen stadig lige genkendelig i dag. Mærket har til hver en tid formået at forny sig, hvilket også er en af grundene til, at det stadig i dag designer sko i bedste velgående. Man følger nemlig tidens tendenser ud fra devisen om, at moden skal være tilgængelig samtidig med, at man stadig holder fast i egne, autentiske linjer. Det betyder kollektioner med Peter Kaiser sko, som både er tidløse og klassiske, men samtidig også nytænkende og fremsynede. Det hele pakkes ind i premium-materialer, der forsøder tilværelsen for enhver kvinde med hang til topkvalitet. Hvert et par sko er super appetitlige at se på – og endnu vigtigere – de er yderst komfortable at gå i. Selv modellerne med høje hæle er lige til at trække i uden smerter og skarvende elementer. Et par Peter Kaiser sko er ganske enkelt skabt med omsorg og kærlighed til detaljen, hvilket smitter af på komforten i en sådan grad, at mærket nemt og hurtigt bliver et yndlingsmærke.

Tidens modesko pakket ind i luksus

Det er de færreste kvinder, der siger nej til kvalitet og personlige looks. Derfor siger man heller ikke nej til et par Peter Kaiser sko, der altid lever op til alle dine krav. Det er både i forhold til kvalitet og design, for kollektionerne byder på masser af must-haves, hvad enten det er til hverdag eller fest. Linjen er i sig selv lidt mere genkendelig takket være de formelle silhuetter, som netop matcher sammen med de specialudvalgte materialer. Her får du feminint fodtøj, der er designet med hjertet og hjernen, hvilket betyder perfekte pasformer, fokus på de allermindste finesser samt komfort, dine fødder vil nyde godt af. Mærket lever i dag i bedste velgående, så noget må de have gjort rigtig. Det er også nemt at få øje på, for de har holdt sig til det, de mestrer allerbedst – nemlig skohåndværket – og har så løbende opdateret signaturen, så den passer til nutidens krav og behov. Derfor er et par Peter Kaiser sko et rigtig fornuftigt valg, som man aldrig vil fortryde.

Hos dette attraktive tyske mærke er man især specialister i at designe højhælede sko. Det er pumps og stiletter i massevis, men det er også flade ballerinaer samt støvler og andre former for fodtøj. For det meste er kollektionerne med Peter Kaiser sko holdt i klassiske og tidløse farver, der kan gå til det hele, men derudover lader man kreativiteten råde i form af nye former og looks. Det vil sige spændende hælformer, skospidser, overdele og detaljer, som løfter mærket op på et nyt niveau – uden at give afkald på mærkets tydelige og elskværdige værdier. Et par Peter Kaiser sko er til hver en tid et sikkert valg, hvad enten den står på hverdagsbegivenheder eller mere festlige indslag. Det er fodtøj, som løfter hele dit look, så du fremstår nobel og velklædt med fodtøjet som omdrejningspunkt.