Filter (1)

52 varer

Onitsuka Tiger sko

Bliv klar til hverdag eller sport iført et par Onitsuka Tiger-sko! Forløberen for japanske ASICS lever stadig i bedste velgående. Her får man et kulturarvsmærke med stor genkendelsesværdi. Det er cool sneakers i alle afskygninger, hvor signaturen er logoet samt det enormt brede farveudvalg.

Lækre sneaks i form af Onitsuka Tiger-sko

Det er dem, man helst vil smyge fødderne i hver dag. Onitsuka Tiger-sko er nemlig indbegrebet af komfort og urban appeal, hvad enten man er aktiv eller blot nyder livet i et roligt tempo. Oprindeligt blev det først par sko designet til basketballspillere, men i dag står der sneakers på programmet. Det karakteristiske logo tager man ikke fejl af; det er nemlig det samme som hovedmærket fra ASICS. Man har dog valgt at køre de to mærker videre under selvstændige navne, selv om de er ejet af samme selskab.

En ægte kulturarvslinje med sprøde sneaks

I selve grundlooket har ikke meget forandret sig. Derfor oser kollektionerne med Onitsuka Tiger-sko også af kulturarv og retro. De klassiske flade såler og afrundede snuder kombineret med et hav af farvekombinationer giver skoene et vintage-præg, som er helt oppe i tiden. Hvad enten den består af blå og gul, orange og brun eller andre stærke farvekombinationer, så er der så meget oldschool over dette japanske mærke. Læg dertil asiatisk dynamik og ergonomiske detaljer, og du får et par fede sportssko, der kan matches med ethvert up-to-date casual outfit.

Inspiration