395 varer

Med Michael Kors sko er du dækket komfortabelt og trendmæssigt ind fra hæl til snude. Med stil og elegance bryder den populære New York designer med din personlige stil. Du kan finde dine nye sko mellem alt fra feminine ballerinaer til højskaftede støvler med moderne kant.

Med skokollektionen får du en sko til samlingen, som på en gang er feminin og praktisk. Uanset om du er til den flade sål eller høje hæl får Michael Kors dine fødder til at emme af feminin råstyrke – optimal til det energiske liv i byen.

Michael Kors sko – eksklusivitet i en sko

Den ikoniske designers værker bæres af nogle af de mest magtfulde skuespillere og personligheder i Hollywood. Skokollektionen giver et internationalt look til din påklædning. Michael Kors sko designes med et glamourøst glimt i øjet og er designet til at matche det meste i skabet.

De sublime håndværk, fra et af tidens bedste designere, er uundværlige i din stil. Flade skodesigns er det ideelle match til bukser med opsmøg, en statement taske og en T-shirt med print.

De høje Michael Kors sko er skarpe til alle elegante outfits. Brug støvler og stiletter, når du skal i byen med veninderne til drinks. En plisseret nederdel, en chiffonbluse, røde læber og skødesløst hår står skarpt til lidt ekstra høje hæle.

Sofistikerede detaljer går igen, uanset om det er casual sneakers eller chikke støvletter. Med et bredt udvalg kan du skabe lige det look, som du ønsker. Her er både sko til karrierekvinden, som tager direkte fra job til kulturelle events samt sko til den yngre målgruppe med en frisk stil.