Alle

Sko fra Lacoste

Filter (1)

367 varer

Lacoste er først og fremmest kendt for den klassiske poloshirt med det lille krokodille-logo, men det franske mærke har meget mere at byde på. Gennem tiden har det franske brand udvidet sine kollektioner til også at omfatte Lacoste sko, der er uundværlige i en top trendy garderobe.

Brandet har så meget at byde på. Lacoste klæder dig på fra inderst til yderst med førsteklasses håndværk. Med Lacoste kommer du ud af døren med styr på stilen fra top til tå. Kom godt afsted med velvære på fødderne – kom afsted med Lacoste.

Lacoste sko – krokodillen gør det igen

I sin tid satte Jean René Lacoste brandet på alles læber. Lacoste var allerede kendt for sine evner på tennisbanen og med 8 Grand Slams på CV’et var han manden for at sætte Lacoste på det internationale modekort. Hvad der startede som en ikonisk poloshirt er i dag blevet til Lacoste sko.

Den fine stilrenhed og minimalisme, som følger med de ikoniske sko går til det hele. Nederdele, jeans, bukser og shorts. Ja, alt går til Lacoste! Sportens mand smitter tydeligvis af på designet. Hver eneste model har noget sporty, klassisk og lækkert over sig, som du ikke finder andre steder.

Udvalget bugner af kvalitetsmaterialer og et enormt farvesortiment. Lacoste sko kommer i mange varianter til mænd og damer. Lækre sommersneakers, fine ballerinaer og funktionelle støvler er blot en lille del af det imponerende udvalg. Her bydes på lidt af hvert. Formelle lakoverflader til herrernes jakkesæt og matte overflader til kjolen.

Lad de stilfulde sneakers komme til deres fulde ret med jeans eller sommerkjoler. Her er fodtøj til alle, der elsker at være klædt på med fuld knald på stilen. Den sportslige signatur er det perfekte supplement til de mere formelle skodesigns på skohylden. Pak dine fødder ind med krokodillen.