Filter1

142 varer

Meget havde man set i skoverdenen gennem tiden, men da Robert Gamm i 1979 tilføjede en lille lomme på siden af et par løbesko, var skoelskerne solgt på ny. Dette var gennembruddet for en helt ny form for sportssko, som lynhurtigt vandt indpas i sportsentusiasternes hjerter. Selvom flere havde tænkt på idéen blev det KangaROOS der første gang introducerede skoen og gjorde drømmen til virkelighed.

KangaROOS sko – når komfort og design går hånd i hånd

Den lille lomme gjorde det muligt at have en lille mønt eller nøgle med på løbeturen uden at skulle have en pung med i hånden, som kun bidrager til at belaste den ellers forfriskende løbetur. Siden den simple men banebrydende sidelomme har brandets fokus på design været markant stigende. I dag er lommen en integreret del af virksomhedens signatur og supplerer den ikoniske kænguru godt. I dag går funktion hånd i hånd med design, hvilket kommer tydeligt til udtryk i KangaROOS sko. Deres designs lever op til de florerende modetendenser, mens de sikrer dine fødder den komfort, som de har brug for.

Sponsorer til OL I Barcelona

KangaROOS ligger da heller ikke på den lade side i sportsverdenen. I 1992 var virksomheden sponsorer til det gigantiske event OL i Barcelona. Dette gør og gjorde dem til en af de største spiller på det aktive sportsmarked, hvor der er få verdenskendte giganter. Brandet forsyner sportsstjerner verden over med innovativt fodtøj, som hjælper dem til at præstere deres maksimale, når det virkelig gælder. Herhjemme kan du med fordel bruge en af de fede designs i et lækkert hverdagsoutfit, hvor du både forkæler dine fødder og ser topklar ud. Vi er særligt vilde med deres kridhvide designs med minimale detaljer i form af dyreprints eller skønne pastelfarver. Find en lang række favoritter af KangaROOS sko her på Zalando.dk.