Alle

Sko fra Hummel

Filter (1)

148 varer

Dette brand er en gammel kending og det er virkelig noget som vi kan være stolte af. Den skarpe vinkel er et ikon som følger brandet i alt hvad de laver. Du er sikret god kvalitet og design, når du tager en Hummel sko på fødderne. Giv dig selv stil og lad andre vide, at du er en holdspiller.

Hummel sko – sporty og street

Står du selv for sammenhold, vindermentalitet og elsker du at udvikle dig, så er det du mangler ikke langt væk. Den ikoniske rette vinkel som følger Hummel sko, symboliserer netop denne tanke. Træk i et par af deres sneakers, og lad magien udfolde sig. Style Hummel skoen med et par løste bukser, som vil skabe et street look du ikke kan undvære. Du bliver en del af det fedeste fællesskab, for alle ved herefter hvem du tilhører. Skoene kan også bruges til at give det populære sporty look. Dette trick ligger i deres design. Det er let og fuld af energi og spænding.

Surf med på modebølgen

Alle kollektionerne bygger på det simple koncept, og det ses tydeligt i alle items. Moden skifter, den tager til og vælger andet fra, men Skandinavien er populært som aldrig før og det har også skærpet manges interesse for Hummel sko. De sælges langt ud over de danske grænser og er med til at starte ny mode. Du kan også ride med på modebølgen med disse sko. Tag det fedeste par ned fra hylden og klæd dig i en sort T-shirt. Hvis der er farve på skoene vil de stråle og komme i fokus. Det sikre modevalg for dig som ønsker strålende og tjekkede fødder.

Gå ikke glip af

Hummel sko

Det var nu godt, at Hummel kom på danske hænder for flere årtier siden, så designstilen og produktudviklingen kunne få et unikt løft. I dag står brandet stærkere end nogensinde med Stadil-familien som de velkendte ansigter bag ejerskabet. Her løfter man dog i flok, og derfor er dette danske mærke med tyske rødder blevet hele folkets mærke. Som et anerkendt internationalt sportsmærke byder firmaet på en fuldendt palet af produkter til både sport og fritid. I kollektionerne med Hummel sko finder du alle tænkelige designs, hvad enten det er sneakers, støvler eller sportssko. Det er fodtøj til hele familien, så både store og små samt unge og gamle bliver motiveret til at være aktive. Hele Hummel-koncernen er nemlig gennemsyret af innovation, sport, energi, sund livsstil, velvære og motivation. Det er noget, der også kommer til udtryk i produktporteføljen, så du mærker passionen og kvaliteten helt ind under egen hud. I et par Hummel sko har dine fødder det super godt. Så giv et par som gave eller forkæl dig selv med noget nyt, sporty fodtøj.

Sportsvejen er kridtet med Hummel sko

Designstilen hos Hummel har altid haft et tydeligt præg af retro. Det skyldes især farvevalget, men også former og markedsføring skaber grobund for minder om tidens trends, der popper op igen på en ny måde. I dag bydes der stadig på masser af retro-kollektioner side om side med nye avantgarde designhits. Nu til dags er designet nemlig vigtigere end nogensinde, da folk går op i at se godt ud – også når der dyrkes sport. Med kollektionerne af Hummel sko forenes tidens trends med funktionalitet og dynamik, hvilket munder ud i et fantastisk alsidigt udvalg af moderigtige sko, som også kan det hele til sportsbrug. Som bekendt byder Hummel også på beklædning og tilbehør i alle afskygninger, så der er rig mulighed for at skabe komplette looks og dermed sammensætte tidens aktuelle sports-outfits. Det er blot at starte med fodtøjet og vælge det par Hummel sko, som passer med din personlige smag lige nu og her.

Hummel er Danmarks modsvar på de største sportsmærker i verden. Her får du design med et dansk islæt samt et internationalt approach, som passer ind i tidens skarpe sports-trends. Mærket er specialist i sportstøj, hvilket også ses på de mange sponsorerede atleter på verdensplan. Det er klub- og landshold på alle mulige planer samt fra alle mulige lande, der nyder godt af de tekniske finesser, som Hummel altid er garant for. Alle Hummel sko er designet med de to velkendte pilespidser som logo. Det er mærkets stærke kendetegn og signatur sammen med firmanavnet skrevet på overdele eller såler. Hvad enten du søger efter et par indendørssko, der kan modstå glatte halgulve, eller et par specifikke sko, der kan stå fast på grusede tennisbaner, græsplæner eller andet, ja, så har udvalget med Hummel sko noget af det hele. Derudover er kollektionerne naturligvis krydret med masser af urbane hverdagssko, så alle fødder finder sig til rette her på Zalando.