Alle

Sko fra HUB

Filter (1)

79 varer

Unge HUB har siden dets start i 2004 fokuseret målrettet på deres primære mål. Nemlig at designe førsteklasses fodtøj bestående af de bedste materialer og tidløse designs. Looket er rustikt og denne rustikke vibe udspringer af det hektiske byliv, som byboerne elsker at begå sig i. Og en stor by kræver gode sko, som skåner fødderne mod de værste gener.

Et minimalistisk udtryk med HUB sko

HUB sko er designet ud fra ønsket om en atletisk, ren og minimalistisk sko. skoene er designet ud fra en energi der udspringer af storbyens dynamik, men med et udtryk, som er nede på jorden. Det er de nyeste, aktuelle trends der afspejles i brandets sko og med en casual signatur. Materialerne er nøje udvalgte og derfor finder du også sko til alle sæsoner. Lad en kombination af læder og ruskind give dig komfort samtidig med at det tilfører dit look en særegen attitude. Denne attitude kommer klart til udtryk gennem hver eneste kollektion, som giver dine outfits et unikt udtryk.

Et brand skabt på baggrund af ægte passion

HUB sko er skabt af tidligere tennisspiller, Huub van Boeckel. Han mistede aldrig sin kærlighed for sneakers og stærke mentalitet. Disse to ting brugte han til at skabe brandet HUB. Samtidig bidrager disse egenskaber til at hver eneste kollektion er karakteriseret ved både stærk mentalitet og forkærligheden for godt fodtøj. De klassiske designs er ganske enkelt en lang række must-have til skoreolen derhjemme. Materialer, mønstre, styles og subtile detaljer er alle omarbejdet med det formål at skabe en unik kollektion af rene og minimalistiske skodesigns. Med disse bestræbelser holder det hollandske firma sig tro til dets rødder og værdier. Find en lang række favoritter lige her på Zalando.dk.

Inspiration