Filter (1)

126 varer

Sol og sommer kalder på det helt rette fodtøj – Havaianas sko. Siden 1962 har Havaianas produceret de lækreste sommersko og sandaler, som altid hører sig til på de dage, hvor solen står højest. Deres ekspertise er de lette klipklappere, som altid er lette at stikke fødderne i, når graderne har sneget sig højt nok op.

Havaianas sko – let og stilet fodtøj

Det brasilianske brand henter alt deres inspiration fra de brasilianske kyster, hvor der hverken mangler sol eller farver. Deres udvalg udfolder sig i klare farver og et luftigt design, der i sandhed hører sig til solskinsdage og strandture. Når den lette, lyse sommerkjole kommer frem af skabet, kan du style den med et par lyserøde Havaianas sko. De vil give dig et let og ubesværet look, der er enhver solskinsdag værdig. De populære sko går ikke af mode, da deres lette og enkle design kan hives frem år efter år. Find det par, der skal følge dig hele sommeren.

Tropiske styles til dine fødder

De smarte Havaianas sko er designet til både mænd og kvinder. Det lette unisex design gør det let at hoppe i alle deres klipklapper til hver en tid. Går turen til stranden med vennerne er det let at hoppe i et par af de lette sko. Find et par blå klipklappere som er perfekt kontrast til et par orange badebukser. Det er et look, som virkelig vil gøre dig bemærket nede på stranden. Skoene fra Havaianas er også gode til en tur i svømmehallen, så du ikke glider på de våde fliser. På Zalando.dk finder du et stort udvalg af sko og sandaler, så du kan finde et par, der passer til din stil.

Hold øje med