Herrer
Børn
Alle

Sko fra Gabor

Filter
 • Størrelse
 • Mærke
 • Pris
 • Farve
 • Hælform
 • Mønster
 • Kollektion
 • Skovidde
 • Materiale
 • Skospids
 • For
 • Lukning, lås
511 varer
|Sorter efter:
Side 1 af 7

Gabor sko

Udvælg, betal og vent så på posten. Det er de tre korte grundtrin, der skal til, inden du modtager en æske med et par top lækre og spritnye sko. Det er så nemt og hurtig at shoppe online, og duften af kvalitetslæder er svær at modstå. Hos tyske Gabor er man nemlig specialister i læder – hvilket vil sige lige fra udvælgelsen og til de færdige sko står klar. Derimellem foregår der en masse processer, hvor hvert et par Gabor sko går igennem en masse hænder og innovative maskiner. Det er test på test, så kvaliteten altid lever op til de høje standarder. Som et ægte familieforetagende er der masser af kontinuitet og autenticitet bag tingene, hvilket naturligvis også betyder tillid og troværdighed. Med over 60 års ekspertise indenfor skobranchen kan det ses og mærkes, at der her er tale om et professionelt mærke med kvaliteten i orden. Man holder fast i firmaets grundprincipper om grundighed og solidt håndværk, som danner grobund for endnu flere kollektioner af Gabor sko i fremtiden. Læg dertil en designafdeling med et internationalt udsyn, og du har den perfekte kombination af komfort og fashion.

Så er der nye kollektioner fra Gabor!

Hos dette tyske skomodehus går man all-in på alle parametre, så du får et par Gabor sko, der er lig med komfort ned til hver mindste detalje. Forskellige lædereksperter er ansat til at rejse rundt i verden og udvælge de bedste kvaliteter. Det er såkaldte ’leather acceptors’ med langt over 20 års erfaring, som sørger for, at dine sko både er smukke at se på, samt at de holder længe. Dertil kan man lægge alle de dygtige designere, der både har komfort og fashion med i processerne, når der skal tegnes nye modeller til de kommende sæsoner. Man må heller ikke glemme alle de rutinerede skomagere og håndværkere, der fremstiller skoene i samarbejde med det nyeste produktionsudstyr. Alle disse trin og erfaringer lagt sammen giver det smukke resultat, som du kan se i sortimentet med Gabor sko. Her står moderigtigt fodtøj side om side med fokus på ekstra vidde, åndbarhed, stødabsorbering og mange andre lækre ting, der altid gør det til en fornøjelse at gå rundt i et par sko fra Gabor.

Det er mærket, som kvinder snakker om og anbefaler til hinanden på kryds og tværs. Gabor sko er nemlig værd at fremhæve, for alle de positive ting smitter af på dit velvære. Det er fodtøj, der får dig i godt humør, da det både er moderigtigt og samtidig sørger for komfort. En af de andre fordele – og dem er der jo mange af – er mærkets evne og villighed til at kreere mange forskellige typer af fodtøj. Fælles for både fest- og hverdagssko er, at de er super lækre at have på. Selv et par spidse pumps eller et par højhælede støvletter er komfortable at gå i. Så der er virkelig styr på håndværket. Man vil det bedste for dine fødder på alle måder, og det kan mærkes! Derudover byder udvalget med Gabor sko også på flade sko, vinterstøvler, sandaler, sneakers og flere andre designs, så du kan forkæle dine fødder lige præcis, som du har behov for.

Forsød din tilværelse med Gabor sko, der giver dig velvære og stil hele dagen. Brandet er kendt for deres sublime håndværk og klassiske stil, der altid er on-trend. Deres kollektioner fokuserer på det gode håndværk og materialer af kvalitet. Lad dig inspirere til fornyelse af din skohylde med Gabor, der giver dig klassikere og innovative designs.

Gabor sko – lækkerier til skohylden

Til dig, der elsker klassikere, er Gabor sko det perfekte fit. De formår at skabe kollektioner, hvor det er klassikerne, der er i fokus – dog med små ændringer. Den klassiske lange læderstøvle får en opgradering i form af røde nuancer, der skaber blikfang og stilet elegance. Style dem med en kort nederdel og en lækker trenchcoat, der understreger en elegant og preppy stil. Du finder også skønne stiletter i udvalget, hvor der er fokus på komfort – hele aftenen igennem. De brede pumps er det sikre valg, der giver dine fødder plads. Et par sorte høje hæle er altid et stilsikkert bud på dit skovalg til den store begivenhed.

Selvforkælelse af dimensioner

Gabor er dog meget mere end bare klassikere. De giver dig også moderne detaljer og unikke designs. Dyk ned i udvalget, hvor der hverken er sparet på detaljer eller håndværk. Dine sko skal bære dig igennem hver eneste dag, og derfor er det vigtigt, at du stiller høje krav til dine sko. En stor trend de seneste år har være de populære loafers. De brune loafers giver dit look et afslappet, men chikt look. Style dem med et par stumpende chinos og en skjorte. Casual, men elegant fra top til tå. På Zalando.dk finder du et stort udvalg af sko til hverdagen og de store begivenheder.

Inspiration