Filter (1)

132 varer

Klip, klap, klip, klap. Kan du næsten høre for dig, hvilken sko, der kommer gående? Det er den populære slippers, som flip*flop sko har designet i masser af nytolkende modeller. Skoen er en evig klassiker til ferien og som fast inventar i entréen. Dette brand holder sig ikke til én stil, men breder sig ud over mange fine detaljer.

En god allround sko

Klipklappere er den perfekte allround sommersko. Brug den til diverse sommeraktiviteter på stranden, i haven eller på ferien. I gode kvaliteter føler du dig både velklædt og godt tilpas. Den praktiske sko er ikke længere kun funktionel, men også så moderigtig at du kan bruge den i pæne looks. Brug en flot flip*flop sko med sten eller flet til en pæn kjole med bare ben og flotte accessories såsom en stråhat eller cap. Laker neglene i din yndlingsfarve for at give dit look et ekstra touch. For at lade de flotte detaljer komme til syne, kan du hoppe i et par bootcut jeans, som lader dine ankler og sko komme til syne.

På farten med flip*flop sko

Selvom det er begrænset, hvor mange detaljer man kan udstyre den lille sko med, har flip*flop gjort deres bedste, og vi er vilde med resultaterne. De giver os stil, når vi blot skal hurtigt ud med skraldet eller hente vasketøjet på vaskesnoren. Her slipper man for at bruge tid på at binde og åbne sko, og man kan blot stikke fødderne direkte i de åbne sko og smutte afsted. De tykke såler gør skoene ideel til en lidt længere gåtur end blot ud i haven. Gode såler giver dig samme komfort, som en god sneakers og du slipper for ømme fødder og ankler efter 5 minutter. Vælg din favorit i det skønne udvalg fra flip*flop.

Inspiration