Filter1

Sisley
Sko, tøj og accessories

80 varer

Det franske modemærke Sisley havde sin begyndelse i 1968 som denimbrand - i dag er virkeligheden dog en anden. Du finder unge og lækre designs i dette udvalg, som sigter efter det unge publikum med fingeren på modepulsen. De tilbyder et kæmpe udvalg af herretøj, dametøj og tøj til børn, kvaliteten er i fokus og du kommer kun hjem med det bedste når du shopper fra dette sortiment. Sisley sætter en dyd i altid at have fingeren på pulsen, og være med i front når nye tendenser ser dagens lyd og der skal sættest nye trends på dagsordenen. Med et item fra dette eksklusive udvalg, kan du vide dig sikker på god stil og at du altid vil være fashion-forward. De spænder vidt, når det kommer til deres kollektion. De har alt fra det smarte til det afslappede til det sporty look.Desuden finder du også et helt arsenal af fashionable Sisley tasker som gør dig fashionabelt til langt uden på tøjet.

Få fingeren på modepulsen med Sisley

Sisleys visuelle identitet er knivskarp, og du vil ikke tvivle på den gode stil, alt i mens du scroller igennem sortimentet. Hos Zalando.dk finder du det lækreste tøj og fedeste accessories fra Sisley, og du vil kunne forny dit look på ingen tid. De styles du finder her er spændende og innovative fortolkninger af tidens hotteste trends. Sisley holder det oftest enkelt og klassisk, og holder igen med for mange store statement, men lægger meget arbejde i den lille detalje, der får dig til at skille dig ud fra mængden. Hop ind og lad din inspirere af de lækre designs, som giver dig fransk stil til den store guldmedalje.

En brand der flytter grænser

Historien om Sisley begynder i Paris, år 1968. Brandet havde deres første kollektion nogensinde klar – en banebrydende kollektion af fede denim-bukser. Brandet henvender sig til både mænd, kvinder og børn, så der er noget for ethvert køn og enhver alder i udvalget her på siden. Modellerne varierer vidt og bredt i udtryk; her er både klassiske og moderne varianter, såvel som friserede og mere rå modebedrifter. Mest fremtrædende er dog de mere rå og urbane dele af udvalget, og med tiden har Sisley fået omdømme som et stærkt og modigt brand, der tør skubbe grænserne for, hvad moden tillader. De er ikke bange for at stikke udenfor, og gud ske lov for det! For deres kreativitet og mod har givet et rigt afkast af fede modeller med et helt unikt twist. Brandet stadfæstede blandt andet deres skrupelløse kreativitet og mod ved at indlede et samarbejde med den notoriske fotograf Terry Richardson.

Sisley – Dristigt, eksperimenterende og veldesignet

Selvom kataloget i hovedtræk er relativt råt, urbant og usødet, er det på ingen måde kendetegnende for alle modellerne i sortimentet. Der er nemlig også masser af mere afdæmpede, pæne og polerede varianter iblandt. Så du kan sikkert finde noget i udvalget af tøj fra Sisley, der passer til lige præcis dig, din stil og din livsstil. Den store variation i udvalget gør, at du kan finde noget, der passer til nærmest hvilken som helst lejlighed. Her er nemlig både pæne skjorter til lejligheder, hvor et formelt og flot outfit er det mest optimale, såvel som afslappede trøjer, kjoler, T-shirts og så videre. Sisley er tydeligt inspireret af musikkens verden, det tager sig tydeligt ud i mange af de designs, der er repræsenteret i udvalget. Blandt andet i form af fede prints med statements, motiver og lignende, som er direkte referencer til musikscenen. Mærket er verdenskendt og anerkendt for at stå bag fede modeller i god kvalitet med nyskabende og tidløse designs. Så man skulle tro, at prislejet i kataloget her på siden ville være højt, men det er det ikke; tværtimod. Sisley formår nemlig at holde priserne i bund, selvom kvaliteten er i top. Så tag et kig i udvalget af modetøj fra det stærke brand her på Zalando.dk, og gør dig et stilet og økonomisk køb!