Sko, tøj og accessories fra SIGN

Filter (1)

1 varer

SIGN – innovativ skønhedspleje med et glimt i øjet 

Er du træt af junglen af skønhedsprodukter, der tager sig selv alt for seriøst, og som bare er utrolig kedelige både i udseende og i produktets evner? Så er SIGN det oplagte valg for dig.

Masser af humor, sjov og spas

Der er efterhånden kommet så mange skønhedsmærker på markedet, at man har dækket alle tænkelige behov. Det betyder dog også, at mange mærker ligner hinanden og at tilgangene er utrolig meget. Der er dog ingen på markedet som SIGN.

Her er der nemlig plads til sjov og spas, til at grine af sig selv og hele skønhedsbranchen, hvilket i den grad må siges at være en helt unik tilgang til tingene. Produkterne falder således uden for de almindelige rammer for skønhedsprodukter, men det gør dem bestemt ikke mindre effektive – snarere tværtimod.

Lytter altid til kundernes behov

Mærkets vigtigste koncept er, at man som helt almindelig dødelig kan få lov til at indsende forslag til nye produkter. Alle forslag tages seriøst, så hvis du sidder med en lille opfinder i maven eller har fundet et produkt, som rigtig mange lige står og mangler, kan du roligt indsende dit forslag.

Det betyder selvsagt, at produkterne er udviklet med dig som forbruger i mente. De er udviklet til reelle behov hos almindelige mennesker og ikke til et tænkt behov, som det ellers er tilfældet hos mange andre skønhedsmærker.

Uanset om du vil bidrage med noget nyt eller mangler et produkt, som en anden har fået en idé til, så kan du finde det hos SIGN. Produkterne er altid gennemarbejdede og kvalitetssikrede, inden de ryger på markedet, så du skal ikke være nervøs for, om din idé nu holder vand.

Plejende kvaliteter

Det er dog ikke sjov og ballade det hele. Indholdet i produkterne fejler nemlig ikke noget: Her får du smæk for skillingen, når det kommer til gode og plejende ingredienser. For SIGN mener, at skønhedsprodukter både skal være sjove og innovative, men også være gode for dig og din krop.

Du finder således plejende ingredienser som arganolie og C-vitamin i produkterne, hvilket er to ingredienser, der i den grad er med til at pleje din krop og tilføre næring. Der er dog også fokus på at gøre de ”almindelige” ingredienser mere miljøvenlige, hvilket vil sige, at der for eksempel kun benyttes palmeolie, der er certificeret bæredygtigt. Ultimativ velvære — også for samvittigheden.