21 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Shock Absorber: din barm fortjener det bedste

Forestil dig at løbe i dine stiletter eller at spille volleyball med en basketball. Det svarer lidt til, at du dyrker sport i din hverdags-BH. Tingene skal give mening, og britiske Shock Absorber er med dig fra første skridt. Med speciale i sports-BH’er får du unik viden direkte til brug på sportsbanen, og det er i sandhed en mærkbar og positiv effekt at bære det rette sportstøj til den specifikke aktivitet.

"Kun bolde skal hoppe" er et af mærkets mange slogans op gennem årene, som naturligvis hentyder til, at din barm skal holdes på plads. Det bliver den med mærkets innovative undertøj, som minimerer de negative effekter, som sport kan have på dine bryster. Smerter elimineres, når du er aktiv takket være de specialudviklede skåle og materialesammensætninger, der holder tingene på plads.

Komforten vil ingen ende tage takket være Shock Absorber. Alt testes til bunds sammen med et hold forskere fra Portsmouth Universitet. Der forskes i barmens bevægelser under sport, så der kan udarbejdes diagrammer til efterfølgende evaluering. Du er i helt trygge hænder med eksperter inden for området. Der er dømt ren komfort, og du vil opdage en hel anden frihed under sport.

Tag vare på dig selv med tidens innovative sportsundertøj

Der er ingen undskyldning for ikke at bruge sports-BH. Shock Absorber er skabt til trivsel og velvære, når du dyrker sport, som i sidste ende driver motivation. Siden 1994 har mærket beskæftiget sig med barmens bevægelser. Hovedtrækket er, at dine bryster løftes op og holdes på plads, så de ikke gynger rundt.

Der ligger naturligvis mere bag end en barm, der holdes på plads. Der er indbygget tekniske elementer i sports-BH’erne for at skabe en komplet komfort. Først og fremmest får du indbygget stødabsorbering, så du med større tilfredshed kan være aktiv på hårde underlag samt give dig fuldt ud. Studier fra mærkets specialister har desuden bevist, at BH’erne reducerer brystbevægelser med helt op til 78 %.

Nyd godt af masser af andre fordele, såsom hurtigtørrende tekstiler, så du undgår kløende zoner under materialerne. Glæd dig også til de holdbare og slidstærke materialer, der er skabt, for at din BH kan bruges i lang tid fremadrettet. Fugtabsorberende materialer slipper af med sved, så du forbliver tør. Mens åndbarhed er garant for ventilation for at undgå overophedning.

Ny sportsgarderobe med højeste innovation

Du vil elske at give den gas til stort og småt med de bløde materialer både bagpå og udenpå og med barmen pakket ind i et af verdens førende sportsundertøjsmærker. Mærket har passion, faglig viden og tid til at dykke ned i analyserne, som i sidste ende kommer alle til gode. Det eneste, du skal gøre, er altid at lade en sports-BH indgå i dit faste sportsoutfit.

Laserskæring, 3D-teknologier og digitale løsninger er værktøjer, som Shock Absorber implementerer for at opnå den perfekte kombination af teknologiens vidundere og nørdet fagviden. Det er denne fagviden, sublimt håndværk og hårdkogt kodning, som gør, at du trygt kan være aktiv i tidens specialudviklede BH’er.

Gennem årene er produktpaletten udvidet betragteligt, så du i dag også kan få gavn af mærkets tights, funktionstrøjer og toppe, der på samme måde som sports-BH’erne er skabt med fokus på at eliminere rystelser samt at holde huden tør og komfortabel.