Sko, tøj og accessories fra Shimano

Filter (1)

1 varer

De fleste forbinder sikkert Shimano med cykelkomponenter, men der gemmer sig mere bag dette japanske foretagende. Det er nemlig også garant for beklædning, så det ikke kun er din cykel, men også dig, der bliver forsynet med de helt rette kvalitetsprodukter. I forlængelse heraf drejer det sig især om cykeltøj. Men beklædningsgenstandene kan også bruges til andre sportsgrene.

Shimano klæder dig på til sport

Knap 100 år på bagen som et vellidt mærke for cyklister har gjort Shimano til noget ganske særligt. Det er nemlig udbredt i langt de fleste lande, så brandværdien er helt i top. Når man nu alligevel har forstand på cykelkomponenter, hvorfor så ikke gå all-in på cykelsporten. Det har man gjort med bravur i alle henseender, så man i dag også kan nyde godt af mærkets ekspertise inden for design og fremstilling af cykelbeklædning. Det er et sortiment, der dækker alle sæsonerne, hvad enten man sidder i sadlen indendørs eller udendørs. Så træd løs i dit eget tempo med japansk kvalitet på kroppen.

Gear op eller ned med japansk innovation

Tre helt afgørende faktorer spiller ind på kollektionerne fra Shimano: Man har først og fremmest erfaringen fra mere end ni årtier inden for cykelverdenen. Derudover anvender man input fra professionelle cykelryttere, og samtidig anvender man premium-materialer. Derfor er det svært at sige nej til kollektionerne, der lokker med de sidste nye designelementer samt beskyttelse i alle mulige former og funktioner. Det er træningstøj, cykelsko og tilbehør, som beriger dig, når den står på cykel– eller anden sportstræning i kulde eller varme.