Filter1

Scarpa
Sko, tøj og accessories

36 varer

Der er noget helt unikt over Scarpa og det elsker vi. Brandet har i over 25 år solgt og designet håndsyede italienske sko og støvler. Ikke nok med at deres produkter er lavet med håndkraft, så er kvaliteten enestående. Elementer som til sammen tilfører brandet en særlig unikhed, som har gjort dem til en favorit hos mange fashionistaer.

Scarpa tilbyder de fineste materialer og håndsyede sko

Scarpa går meget ind for god kvalitet og anvender derfor det fineste kalveskind på deres sko. Alt læderet er vegetabilsk garvet og farvet. Disse håndsyes af nøje udvalgte og eksklusive personer rundt om på familieejede fabrikker i Italien. Der er altså intet som er overladt til tilfældighederne hos brandet, hvor der er tænkt over hver eneste detalje. Du kan altså godt føle dig unik når du bærer sko fra dette mærke. Den sko du har på er ikke masseproduceret, men har været under en særlig kærlig hånd. Når du investerer i et par sko herfra, investerer du i et design som er kompromisløst når det kommer til håndværk og design.

Sko til den unikke personlighed

Scarpa sko har en perfekt pasform. Det har den, fordi læderet har gennemgået en vasket forarbejdning, som giver denne uovertrufne komfort. Det er blandt andet dette og virksomhedens passion for sko og håndværk der er deres kendetegn. Hvis du elsker at være unik, så er dette brand et godt bud på din næste sko. Du kan være sikker på, at du har en helt enestående sko når du går ned af gaden og flasher dit nye indkøb. Brandet har historie og kærlighed bag deres varer, som der tillægges stor respekt for. Find din nye håndsyede sko fra Scarpa her på Zalando.dk.

Inspiration