285 varer

Brandet her kan få selv de mest eksklusive ud af et lille og simpelt stykke læder. Med deres sans for nye snit og skarpe linjer er du sikret moderigtige items. Deres kollektion lever i bedste velgående og Royal RepubliQ har en unik stil. De indrammer tidløse items og gør dem brugbare i alle henseender. Dette dansk-hollandske brand har taget markedet med storm.

Royal RepubliQ – vi elsker læder

Kollektionen her emmer af det unikke udtryk som brandet står for. De fremhæver et look med æstetik uden lige. Derudover holder deres items på mange måder. Designet er tidløst, og du kan derfor bruge dine yndlingstasker og sko gennem flere sæsoner. Udover dette enestående design bruger brandet også kun de bedste materialer, så du er sikret kvalitet i topklasse. Vi elsker deres mange items i lysebrun læder. Det giver et anderledes og spændende udtryk. Prøv selv at svinge en skuldertaske over jakken og se den fede kontrast som blomstrer op. Style med en skjorte i hvide eller blå nuancer, da denne blide farve vil gå perfekt i spænd med det lysebrune læder.

Læder til alle lejligheder

Brandet her har mange talenter, og at skabe smukke items gør de til perfektion. Det er stilfulde designs og skarpe idéer, som gør dette brand kendt. Vælg din favorit taske og match med en pung i samme stil. Sammensæt et outfit hvor taske og pung skaber en kontrast til resten. Vælg lyse farver, for at få dine items til at skille sig ud og stråle. Det er et hit både til hverdag og de fine møder. Tilføj en kasket og ton looket ned eller grib en voks til håret og giv looket ekstra stil og kant.

Gå ikke glip af

Royal RepubliQ

Som et dansk designmærke med en klar filosofi og et tydeligt budskab ved man altid hvad man får fra Royal RepubliQ. Selve rygraden er et spændende og ambitiøst kodeks, som vi alle kan lære noget af. Firmaet er nemlig startet af entreprenører med mod på at tilfredsstille nutidens mænd og kvinder med masser af luksuriøs kvalitetsmode. Nogle af nøgleordene bag foretagendet er, at man skal være åben, have det sjovt, være passioneret, være villig til at tage chancer samt flere andre ting, hvilket i sidste ende også er firmaets opskrift på succes. Hos Royal RepubliQ går produkterne som varmt brød, for hvem kan ikke bruge et tidløst design i lækre materialer? Med speciale i produkter fremstillet af læder får du nogle slidstærke varer, der primært består af fodtøj, tasker samt skønne accessories. Fordelen ved læder er, at det bliver smukkere med alderen, og derfor får du glæde af dine nye produkter i mange år fremover, og kan dermed nyde den naturlige patina, der opstår.

Naturlige materialer og appetitlige looks!

De stilrene looks i smukke lædermaterialer matcher perfekt med de klassiske nordiske stilarter. Danske designere er suveræne til at kreere stilrene looks, som kan sammensættes med alle typer af outfits. Det gælder i særdeleshed for Royal RepubliQ, der har sat dansk design på verdenskortet med deres rå designs med et klassisk og formelt twist. Det eksklusive læder i kombination med det raffinerede håndværk giver nærmest gåsehud af ren glæde, og man vil elske at trække i et par af de smukke og komfortable sko eller at svinge en af de stilrene tasker over skulderen. Royal RepubliQ arbejder især med klassiske helfarver som sort og brun, som man aldrig går galt i byen med. Det er nemlig farver, som altid er præsentable og pæne at se på, så find din favorit her på Zalando.