Filter1

Röhnisch
Sko, tøj og accessories

91 varer

Hos Röhnisch får du unik stil for alle pengene. De skønne blomsterdesigns emmer af sol og sommer. Designene lægger op til en frisk løbetur i solens stråler og vi kan ikke undgå at få flashbacks til de mindefulde sommermåneder herhjemme. Brandet lancerer sportstøj til kvinder fra et feminint perspektiv og det varierende udvalg er svært at modstå, når først du har fået øje på det.

Röhnisch har knivskarpe værdier

Du kan føle dig tryg ved alle brandets klare værdier. Brandet designer og udvikler smart, farverigt og funktionelt sportstøj. Brandet er derfor et godt bud på din næste investering til træningstasken. Med det klare fokus på kvinder går Röhnisch aldrig på kompromis med hverken design, kvalitet eller pasform. Brandet er en svensk familieforretning, som opererer på 3. generation. Forretningen har rødder i et univers af sport og gymnastik og kan i dag findes i 20 forskellige lande og tilbyder træningstøj til blandt andet løb, yoga, golf, og svømning. Du kan tilmed få en træningstaske fra samme mærke, som du kan fylde med alle de lækre items fra Röhnisch.

Et brand fyldt med indre passion

Brandet blev grundlagt tilbage i 1945 af Sveriges første guldvinder i gymnastik, Hellmut Röhnisch. Også Helmutts kone, Margareta Röhnisch var sportsentusiast. Hun var en del af det svenske OL-hold i gymnastik og vandt senere titlen som svensk mester i curling. Den indre passion for sport hos Hr. og Fru Röhnisch danner den solide kerne, som brandet den dag i dag står for. Entusiasmen danner ikke mindst grundlag for den internationale succes som brandet har opnået gennem tiden og gør dem til en gennemtænkt investering. Brandets design henvender sig tydeligt til kvinder, som tør at skille sig ud. De fede tights i modige farver såsom sølv og blomsterprints er oplagte at kombinere med neutrale farver.

Gå ikke glip af