Punge & etuier til damer

1,059 varer

Har du styr på dine små pakkenelliker, når du er på farten? Få styr på kontanter og kreditkort på stilfærdigvis med en enestående pung fra sortimentet af skønne punge til damer. Vælg imellem et utal af enestående detaljer og skønne materialer, som gør hver pung helt unik. Et godt tip er at matche din pungs farve til dine skos farve.

Punge til damer har et skønt udvalg

Gør et sikkert kup i de populære, eksklusive mærker i lækkert læder og simple detaljer. Disse passer til den moderne, minimalistiske stil, som mange længe har holdt af. Det sorte læder er flot til et par sorte lave støvler. Du kan også få fingrene i punge med de skønneste farver, der nemt frisker dit outfit op. Tag en skøn rød læderpung og match til din sorte jakke, så det giver en flot kontrast. Når du er på farten kan det være smart at have en pung med et lille håndtag, du kan tage rundt om håndleddet, så du altid ved, hvor du har dine ting.

Kvindens uundværlige accessory

Det kan være svært at finde hoved og hale i den seneste mode inden for punge til damer. Derfor har vi gjort det let for dig og samlet et stilsikkert sortiment, som er lige til at gå i. Pungen er nemlig det uundværlige accessory, der gør det nemt at holde styr på kort og penge. Lad pungen være en forlængelse af din personlige stil til hverdag og til det pæne selskabstøj i weekenden. Vælg en størrelse, som matcher dit behov. De store punge med tendens til at minde om den populære clutch har plads til telefon og nøgler, mens den mindre model har plads til dine kort og sedler. Find din favorit her på Zalando.dk.

Inspiration