Katalog

1.587 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

OYSHO – til den uafhængige og selvsikre kvinde

Uanset om du leder efter et sæt undertøj, en ny badedragt, et par nye bukser eller noget helt fjerde, som er gennemsyret af lækkert design og høj kvalitet, er der stor sandsynlighed for, at du kan finde det hos spanske OYSHO.

Høj kvalitet til den kræsne forbruger

Kollektionerne består af nøje udvalgte produkter, som følger de nyeste trends uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Her kan den kræsne forbruger altså finde styles i kvalitetsmaterialer, som f.eks. hør og bomuld, der er kendt for høj komfort, gode vaskeegenskaber og høj bæredygtighed. Det betyder, at du både kan føle dig godt tilpas i tøjet, se godt ud og tage et aktivt klimabevist valg på én gang.

Hvis du ligesom de fleste af os andre bliver lidt forpustet bare ved tanken om at skulle finde op og ned, hoved og hale i den store modejungle, kan du trygt læne dig tilbage i din nye OYSHO-bluse i vished om, at mærket hele tiden udvikler sig efter de nyeste trends.

Her kan du finde produkter inden for en lang række kategorier, som kan bruges i hverdagen, på ferien eller i træningscenteret. Alle produkterne er nøje udvalgte med fokus på kvalitet, komfort og modens tendenser – så du aldrig behøver at gå på kompromis med nogle af delene. 

Et stort miljømæssigt ansvar med JOIN LIFE

Hvis du er interesseret i de nyeste trends, men også har et hjerte, der brænder for miljøet, anbefaler vi at tjekke OYSHO ud. Her er bæredygtighed nemlig i højsædet med projektet ”JOIN LIFE”, hvor mærket er med til at løfte et stort miljømæssigt ansvar gennem en global handlingsplan, der både skal fremme en bæredygtig fremtid og mindske de miljømæssige og sociale påvirkninger under fremstillingen af deres produkter. Som forbrugere er vi jo med til at pege i en bestemt retning, så hvis vi vil noget grundlæggende nyt for vores klima, må vi også stemme med pengepungen.

OYSHOs produkter har mange lækre detaljer, der får mærket til at skille sig ud på den positive måde: Her er brugt lang tid på at finde det rigtige snit til badedragten, de rigtige farver eller mønstre til hørbukserne og — ikke mindst — de rigtige bæredygtige materialer. 

Der er stor fokus på, at produkterne både passer på naturen og på dem, der bærer det og dem, der er med til at lave det. Og det synes vi altså, er en ret flot filosofi.