OUTDOOR

Naturen kalder, funktionstøjet svarer

Shop hele udvalget
Tøj
Sko
Utstyr

Udstyret til nye eventyr

Windbreakers

Let, vindtæt og vandavisende: Windbreakeren er et musthave i din forårsgarderobe. Se vores udvalgte favoritter denne sæson.

Nicola Weißpflog

Outdoor-ekspert hos Zalando

Sådan finder du dine outdoorsko

Walkingsko

Vandresko

Trekkingsko

Bjergstøvler

Walkingsko

Vandresko

Trekkingsko

Bjergstøvler

Walkingsko

Walkingsko er alsidige: til stavgang, vandring eller når du er ude at rejse. Sålen er solid, og sammenlignet med en fritidssko giver de dig godt greb og fin dæmpning.
Flere walkingsko

Find den passende rygsæk til dig

Disse mærker synes vi godt om!

Outdoor-udstyr til damer – gør dig klar til nye eventyr med benene som motor

Er du ligesom så mange andre også blevet grebet af naturens egne muligheder? Så er du landet det helt rette sted. Vi har nemlig sammensat dette udvalg af outdoor-udstyr til kvinder, så du kan komme godt i gang med alverdens udendørsaktiviteter. Du kommer ikke blot i gang, for outdoortøj, outdoor-ko og outdoor-udstyr kan gøre dig afhængig af frisk luft samt masser af nye oplevelser under åben himmel. Det er hot og in at bestige bakker og bjerge, vandre gennem ukendt terræn, klatre op ad klippevægge samt andre aktiviteter, hvor hele kroppen holdes i gang. Der findes masser af udfordrende områder og miljøer i Danmark, hvor man kan dyrke outdoorsport, og ellers er det blot at tage til udlandet – vi skal nok klæde dig på til det hele.

Kom, lad os tage afsted – outdoorshoppen til kvinder klæder os på

Inden du går, vandrer, klatrer eller trekker dig alt for langt afsted på nye oplevelser, så skal du først lige dykke ned i udvalget i vores outdoorshop til damer. Dermed kan du nemlig sikre dig, at du har alt, hvad du skal bruge, inden det går løs i det rette outdoortøj og -sko samt med det rette udstyr. Udvalget er til rådighed 24 timer i døgnet, og vi klæder dig på i alle de tekniske og effektive items, du har brug for. Det er komplette outfits eller enkelte dele samt innovativt fodtøj med ergonomi og komfort i fokus. Der skal selvfølgelig også noget udstyr til som prikken over i’et – og alt det hele finder du her i sortimentet.

Vis mindre

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.