Damer
Børn

Sko, tøj og accessories fra Oas

Filter
  • Mærke
  • Pris
1 varer
|Sorter efter:

Har du brug for et sommerfix? Oas har undertoner af sommer og sol. Hvis det er lidt for koldt herhjemme er brandets varer det oplagte valg til at friske kufferten op når du skal ned i sydens sol. Brandet er da også opstået som en protest mod den nordiske vinter. For svenske Oas er opstået med det formål at give dig fornemmelsen af sommer året rundt.

Sommer når det passer dig

Brandet bringer sol og sommer ind i din hverdag. Til sommer passer deres kollektion perfekt til de lange sommerdage og sommeraftener med grill og hyggelige stunder med venner og familie. Mange af deres items har et look, som associerer til solrige steder som Hawaii. Deres sko er super lækre og sommerlige, og passer perfekt til et par lyseblå jeans med korte ben. Du kan sammensætte med en simpel T-shirt og dine fedeste solbriller. Brandets sko har mange forskellige farver og prints, som inviterer til at mikse og matche, så de passer lige netop til din stil. Prøv et par espadrilles med tykke snøre op af anklen for et personligt og enestående look.

På ferie med Oas

Brandet er opstået efter mange rejser til Barcelona og er derfor som skabt til kufferten når du skal sydpå. Deres badeshorts passer som hånd i hanke til den helt blå pool eller den sandfyldte strand. Mange af deres prints er inspireret af naturen og fulde af energi og taler derfor for sig selv. Du kan dog med fordel hoppe i et par espadrilles og tilføje et sommerligt armbånd af trækugler til outfittet når du skal op og køle ned med en kold is i ishuset eller drink i strandbaren. Brandets items er fyldt med glæde og energi. Kig det lækre udvalg igennem og byd sommeren velkommen med Oas her på Zalando.dk.

Inspiration