Filter1

Noppies
Katalog

358 varer

Noppies designer kvalitetstøj til mødre og børn, der kræver ekstra god komfort. Brandet blev grundlagt i 1991, og har siden produceret tøj til gravide kvinder og børn helt op til 8 år. Bare fordi noget er praktisk og komfortabelt, behøver det ikke være kedeligt. Noppies giver dig stil hele graviditet igennem.

Noppies – komfort til mor og barn

Gør din garderobe klar til den voksende mave. Graviditeten er en skøn tid, men det er ikke altid lige sjovt at vokse ud af hele garderoben. Noppies gør det nemt for dig at holde stilen alle ni måneder. Deres kollektioner er tidløse og enkle i looket, men altid med komfort for øje. Deres udvalg er det perfekte miks mellem det funktionelle og fashionable. Flotte sommerkjoler i enkle prints, der byder sommervarmen velkommen. Ifør dig et par sandaler og et par solbriller, der kan fuldende dit look til den varme sommerdag, hvor der er plads til maven.

Behagelige styles fra Noppies

Vi er helt vilde med de behagelige jumpsuits, der er sporty og casual i udtrykket. Style dem med et par loafers, der er nemme og hurtige at stikke fødderne i. Noppies fører også et skønt udvalg til de mindste helt op til størrelse 8 år. Lad dig forelske i deres enkle designs, der er sarte i udtrykket og virkelig skønne at se på. Det er den enkle og skandinaviske stil, der løber gennem hele udvalget. Skønne pasformer og unikke styles – nu kan du klæde dine børn på med god samvittighed i tøj, der sidder som det skal. På Zalando.dk finder du tøj til hele familien.

Gå ikke glip af