Filter1

Noisy May
Katalog

1,260 varer

Et forholdsvist nyt skud på stammen i Bestseller-familien er det autentiske brand, Noisy May. Det unge brand kombinerer en lidenskab for denimmateriale med cutting-edge design. Resultatet er en unik sammensmeltning af håndværk og high-fashion til unge modebedårer, der har hang til denim. Noisy May blev startet i 2013 af en række passionerede sjæle, der ønskede at kombinere deres store passion for denim og med deres kærlighed for design. Brandet har en tydeligt målsætning om at være nummer et inden for denim. Det kommer til udtryk i gennem brandets jeans-kollektioner, der udmærker sig i fremragende detaljer og komplementære pasforme. Noisy May designer kollektioner, som er tilegnet og kan tilfredsstille unge fashionistas, der konstant er på jagt efter det nye til garderoben.

Noisy May – førsteklasses denim kreationer

Hos Zalando vil vi gerne tilbyde vores kunder de nyeste brands inden for modebranchen, og vi tilbyder derfor et bredt udvalg af brandets produkter til den modebevidste kvinde - særligt brandets denim-kreationer er blevet personlige favoritter. Noisy May tilbyder ikke kun denim-produkter, men en lang række af delikate designs hvor du med lethed kan sammensætte dit nye favorit-outfit. Kombinér for eksempel en kort transparent hættetrøje med en kort nederdel for et look med sporty detaljer. Du kan også prøve dig ad med en af tidens tendenser og sammensætte en overall med en simpel T-shirt og et par slip-ons. Få dine nye produkter fra Noisy May her hos Zalando.

Noisy May – Dansk kvalitet du ikke må gå glip af

Med Noisy May får du et godt udvalg af smart tøj til billige priser. Det smarte brand laver store varierede kollektioner, som findes i et mange smarte design. Du kan få alt fra jakker til bukser i dette moderigtige udvalg, der findes i både klassiske og rå modeller. Det giver mange stylings- og sammensætningsmuligheder, hvor du kan få tøj til langt de fleste lejligheder. Om du skal bruge et klassisk outfit til arbejde eller et smart afslappet outfit til at nyde din fritid i, så kan du finde de perfekte muligheder her. Der findes elegante kjoler, som f.eks. kan se utroligt smarte ud sammen med den rette blazer. Er du til det mere rå look, er der også trendy jakker. Hos Zalando.dk bestræber vi os altid på at have et kæmpe udvalg af varer, så du kan finde det helt rette tøj til dig. Det samme gælder naturligvis vores udvalg af Noisy May, hvor du kan få tøj til både yngre og modne kvinder. Du finder alt fra T-shirts med smarte print og typografi til ensfarvede cardigans, der både luner, og som er i et moderigtigt design. Bluserne findes i et bredt udvalg, og i kollektionerne er der mange forskellige typer og farver af jeans.

Noisy May – alt fra business til casual wear

Leder du efter et smart afslappet outfit eller et elegant og klassisk sæt tøj, så er der en god mulighed for at finde begge dele i Zalando.dk’s brede udvalg af Noisy May. Du kan få alt fra varme og lune striktrøjer til elegante sommerkjoler i både klassiske og trendy modeller. Det gør også, at uanset hvilken årstid du leder efter tøj til, så er der en god mulighed for at finde det i dette smarte udvalg. Er du vild med Rock n’ Roll looket, er der mange muligheder for at skabe det helt rette outfit med tøj fra Noisy May. Det trendy mærke skaber tøj ud fra tendenser forskellige steder, men er ofte inspireret af urban looket. Dette gør det til et eftertragtet brand, hvad enten man er på udkig efter casual eller business wear. Med mange forskellige farver og mønstre findes der nuancer og kulører til langt de fleste. Dette gælder for deres bluser såvel som deres jeans og kjoler. Det er en af grundene til, at det unge brand allerede har gjort sig bemærket og er blevet til et elsker brand af mange. Hos Zalando.dk finder du et kæmpe sortiment fra Noisy May til forskellige årstider, lejligheder og typer. Så dyk ned i udvalget og se de mange muligheder for at skabe et smart og moderigtigt outfit.