Katalog

49 varer

Noclaim laver de mest glamourøse sneakers med prints til damer. Skoene emmer af fede detaljer som nitter, skinnende materialer og glitter, som virkelig giver dem slagkraft og kant. Disse sko er til dig, som ønsker sig et par helt unikke sneakers, der skiller sig ud fra de andre sko, du ser i bybilledet. Lad dig forelske i det seje udvalg lige her.

Sko med særprægede detaljer

Sneakers som fodtøj har de seneste år braget igennem på modescenen med deres smarte designs, kendte navne og lækre pasform – noget, som brandet Noclaim virkelig har taget til sig. Deres sko er helt sikkert et item i din garderobe, som vil skabe blikfang. Med et par af disse fede sneakers bliver du nemt festens midtpunkt. Glamourøse prints og cool detaljer i en sådan klasse er et modigt valg, men også noget som vil give hele dit outfit et helt personligt touch. De smarte sneakers fra Noclaim er lavet i lækkert kvalitetslæder, der gør dem både praktiske og funktionelle i en dansk hverdag med skiftende vejr.

Pift dit outfit op med et par af disse sneakers

Fodtøjet fra Noclaim er komfortabelt og fashionabelt på én og same tid. De smarte prints er noget, der går igen i alle deres modeller, og det adskiller dem fra mange andre sneaker-producenter på markedet. På den måde er de også nemme at genkende. Skoene har lækre detaljer som glittereffekt, nitter og et særligt metallogo med navn på skoens overdel. Du kan nemt og hurtigt style dit klassiske sort-i-sort-outfit med et par farverige sneakers fra Noclaim for et råt og cool look. De blå sko med guldeffekt henover overfladen og på hælkappen er perfekt til dette formål, og kan bruges til både hverdag og fest.

Inspiration