Populære filtre
6.553 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Nike er en sand succes, når det kommer til stilsikker sportsmode, og med deres underlinje, Nike Performance, sikrer Nike sig endnu en sejr. Deres mange underlinjer tjener forskellige formål, hvor denne underlinje taler til den aktive stilelsker, der gerne vil se godt ud, når sveden pibler af kroppen. Innovative designs har altid været kendetegnet for dette brand, og det kan du nu nyde godt af.

Optimer din præstation med Nike Performance

Gør din sportspræstation til noget helt unikt med Nike Performance, der sikrer dig komfort og velvære når du er under pres. Nike er en klassiker på den internationale sportsscene, og det er ikke uden grund. De jagter altid nye innovative teknikker, der skal hjælpe dig med at yde dit allerbedste. Åndbare materialer og svedtransporterende designs sikrer dig velvære gennem hele din træningssession. Hop i et par af de sorte funktionstights, og giv dit look spræl med et par farverige sneakers, der er stilikoner i sig selv. Find tøj, sko og udstyr, der hjælper dig med at opnår dine mål uden at gå ned på stil.

Sikker sportsstil fra Nike

Det helt unikke ved Nike er, at de formår at skabe sportsstil, der er helt umuligt at lade ligge længe i skabet af gangen. Deres lækre styles er populære i den travle hverdag, hvor det hele gerne må være lidt komfortabelt. Et par sneakers fra Nike Performance kan nemt inkorporeres som en del af dit hverdagslook. Smid et par af de sorte eller hvide sneakers på til en dag på kontoret, hvor de casual sneakers vil give en lækker kontrast til din blazer og dine jeans. Nike giver dig tøj både til hverdag og til træning, så du altid er klar til at yde dit bedste.

Inspiration

Nike Performance – yd med stil

Nike Performance er, som navnet antyder det, definitionen af rå ydelse. Brandet leverer fedt, potent sportstøj i noget af den ypperste kvalitet, som markedet tilbyder det. Her er virkelig tale om kompromisløs ydelse, for Nike Performance vil gerne levere en kvalitet, som selv sportseliten ønsker at bruge, men som er tilgængeligt for den almindelige sportsudøver. Altså kan du med fordel bruge sportstøj fra dette sortiment, uanset om du er fritidsudøver, eller om du dyrker sport på et højere plan. Det må siges, at Nike Performance har sans for, at lave præstationsdygtigt sportstøj, men det er ikke den eneste kvalitet, de har. De formår nemlig at indkorperere en flot visuel æstetik også. Særligt udvalget af sko byder på mange vilde og vellykkede designereksperimenter, hvor der er brugt skrappe farver og utraditionelle mønstre. Men også i de øvrige kategorier er der masser af godt for øjet. Tag for eksempel de sorte tights med en skrap farve på ydersiden, de er holdt enkle, stilrene, og så ser de brand godt ud.

Nike Performance - Eliteudstyr til alle

På Zalando.dk kan du få alt, hvad du går og drømmer om af sportstøj fra Nike Performance. Sokker, T-shirts, træningsjakker, shorts og meget, meget mere kan du få i prima kvalitet fra det amerikanske superbrand. En lang række af verdens førende atleter bruger udelukkende sportstøj fra Nike Performance, hvilket bevidner om den enorme kvalitet, som brandet lægger for dagen. Med mere end 40.000 kompetente ansatte har de nemlig masser af kloge hoveder til at udtænke nye teknologier og tiltag, som vil komme dig til gode i din sportsudøvelse. Derudover samt nogle af verdens dygtigste sportsdesignere til at sikre dig den fedest mulige stil. Kataloget af Nike Performance er utrolig vidtfavnende, ikke kun i forhold til kategorier, men også når det kommer til design. Deres hold af designere har vidt forskellige kompetencer, nogle mestrer moderne design til fulde, imens andre er mestre i at opnå en stilren vintage-stil. Altså er der sikkert også noget, der passer til lige præcis din stil i sortimentet. På Zalando.dk har vi samlet det fedeste sportstøj fra Nike Performance til både løbere, fodboldspillere, håndboldspillere, fitnessgængere og så videre. Det har vi gjort, fordi vi synes, at alle skal have mulighed for, at have fedt og ydelsesdygtigt tøj til at komplimentere deres fysiske aktiviteter. Det er en stor motivationsfaktor for at komme i gang, at man har kvalitetstøj at tage på til lejligheden, og vi vil gerne hjælpe danskerne til at blive mest muligt motiverede. Derfor har vi samlet dette skarpe udvalg lige her på Zalando.dk!