Mærket Newline byder på et stort udvalg af sportstøj i et innovativt design. Blandt kollektionerne af sportstøj til både mænd og kvinder findes der fx nogle fantastiske toppe, jakker og shorts i flotte farver, der får enhver sportsudøver til at se stilfuld og elgant ud, når han/hun er aktiv i sin sport. Se de fantastiske leggings, som er lavet af polyester og spandex, der gør dem elastiske, så de tilpasser sig i taljen. Disse fleksible og åndbare materialer er perfekte til løb og alle andre former for træning. Newline er et mærke, som ingen sportsmand- eller kvinde kan undvære, ikke kun pga. dets vidunderlige look, men også pga. stilen og kvaliteten. Løbeveste fra Newline er også en beklædningsgenstand, der bringer ekstra værdi til din kollektion af sportstøj. De er designet med vandafvisende materialer og er vindtætte. De er desuden lavet i 100 % polyester. Så tag et kig forbi online-shoppen Zalando og se vores brede udvalg af sportstøj til både kvinder og mænd!

Newline – Få det stilfulde, sporty look, der passer dig!

Newline udstyrer atleter med førsteklasses sportstøj i mange forskellige varianter til både mænd og kvinder. Bliv set når du er ude at løbe – ikke kun pga. det neonfarvede løbetøj, der virker som reflekser, men også pga. de moderigtige farver. Med så stort et udvalg at vælge fra, så tag dig god tid til at gå igennem alle produkterne for at finde præcis den rette top, de rette shorts, jakker eller leggings, der passer dig. Med sportstøj til mænd og kvinder fra Newline, kan det ikke gå galt.Designerne har koncentreret fokuseret på kvaliteten af sportstøjet for at sikre slidstærke materialer, der holder godt, ligemeget hvor mange gange de vaskes og bruges. Disse skønne kollektioner af sportstøj er resultatet af en grundig designproces. Så prøv det og mærk på egen krop, hvor dejligt det er at have på. Kig forbi Zalando online-shop og se det store udvalg!

Dette er måske noget for dig

Newline — på forkant med udviklingen

Design og innovation går hånd i hånd hos danske Newline. Ud fra den uforgængelige læresætning, at der ikke findes dårligt vejr, har de perfektioneret kunsten at udvikle godt og stilfuldt sportstøj.

Inspiration fra jægerkorpset

Bag mærket står den tidligere danske jægersoldat Helge Petersen, som har ladet sig inspirere af sine erfaringer fra jægerkorpset til at udvikle sportstøj, der er velegnet til brug i al slags vind og vejr. Kombineret med et fokus på innovation og kompromisløs kvalitet er resultatet en æstetisk indbydende kollektion, der er på forkant med udviklingen og designet med erfaren sans for kvalitet og komfort.

Newlines mission er ganske enkel: At skabe løbe- og træningstøj, der giver motionister verden over det bedste tøj at træne i. Tøj, der gør, at du kan præstere på dit højeste niveau hver dag. Målet er at give dig muligheden for at udfolde dit potentiale som atlet. Det gør ikke noget, at det regner eller blæser en halv pelikan, så længe man er klædt på til forholdene. 

Som løber er det vigtigt ikke at lade sig bremse af årstidernes luner, og det er derfor en kæmpe fordel at bruge tøj, der er specialdesignet til at kunne holde dig på benene året rundt. Newline har regnet sig frem til, hvordan du bedst sammensætter din påklædning, så den passer til årstidernes svingende temperaturer. Du finder således både svedabsorberende bluser og T-shirts, løbebukser i fleksible materialer, vandafvisende veste og jakker, luftige shorts, sommerjakker og vindjakker i åndbare materialer samt termotøj, der kan holde dig varm helt ned til -6°C. Så er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at trække i træningstøjet, når den næste løbetur kalder.

Sportstøj du ser frem til at træne i

Det skal være sjovt at løbe. Og du skal have det godt med dig selv, når du løber. Her går funktionalitet, komfort og design op i en højere enhed. Neonfarver er praktiske, når man vil blive set i trafikken, og hos Newline udgør de tilmed et stilet look. De skarpe detaljer i designet gør mærket til en øjeblikkelig favorit i træningsgarderoben. 

Mange vil også elske, at deres løbebukser og leggings er syet til at have en fantastisk pasform og med elastiske materialer, der sidder godt i taljen. Vigtigst af alt er, at produkterne er holdbare og tåler at blive brugt, hvad end det gælder træning eller tøjvask, og her vinder dette danske mærke på alle parametre. God løbetur!